Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα έρθει δεύτερος στις ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής -με βάση τα δημοκοπικά δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί- εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βούλα Κεχαγιά.

Όπως τόνισε η Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας σήμερα Παρασκευή στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», η αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις ευρωεκλογές θα σημαίνει «αλλαγή σελίδας» και ότι «θα έχει τσακιστεί και γκρεμιστεί η αλαζονεία του 41% της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Ο λαός δεν δίνει λευκή επιταγή για να κυβερνήσει όπως θέλει την επόμενη τετραετία»

Ακολούθως η Βούλα Κεχαγιά πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν θα ζητήσει πρόωρες εκλογές ωστόσο «αυτό το αίτημα θα αποτυπωθεί στην κάλπη από την ψήφο του ελληνικού λαού».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξελέγη με 41% αλλά ο λαός δεν δίνει λευκή επιταγή για να κυβερνήσει όπως θέλει την επόμενη τετραετία».

Καταληκτικά η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε ότι «αλαζονεία είναι η αίσθηση ότι δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για τις παραλείψεις μου, να ανακουφίσω τον λαό και δεν οφείλω καμία εξήγηση για το σκάνδαλο συγκάλυψης Τεμπών ή το σκάνδαλο με τα email των αποδήμων».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα του Πρύτανη του ΕΚΠΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος
Επόμενο άρθροΠανηγύρισαν για το κύπελλο με τον ύμνο του Παναθηναϊκού