Από το γραφείο του ανακριτή πέρασε νωρίς το πρωί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης Μαρίας Δασκαλοπούλου, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της μητέρας της παιδικής του φίλης στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο δολοφόνος της 63χρονης απολογήθηκε με υπόμνημα, ενώ έκατσε μέσα στο γραφείο του ανακριτή για περίπου μία ώρα. Κατόπιν τούτου, με ομόφωνη απόφαση ο δολοφόνος προφυλακίστηκε.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του δολοφόνου ανέφερε ότι υπάρχει πρόθεση η οικογένεια του να επιστρέψει τα χρήματα. Ο 37χρονος εισέβαλε στο σπίτι της στη Χαλκίδα για να αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτό. Μόλις εκείνη τον αναγνώρισε, ο δράστης τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Έπινε καφέ με την κόρη της 63χρονης

Τραγική ειρωνεία είναι πως η κόρη του θύματος, την ημέρα της δολοφονίας, έπινε καφέ με τον δράστη. Τότε ήταν που ο δράστης έμαθε από την παιδική του φίλη ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη για κάποιες ώρες και ότι δεν ήταν κατάκοιτη όπως πίστευε εκείνος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης πήγε στο σπίτι και σκότωσε με μαχαίρι την γυναίκα. Μετά τη δολοφονία, έκοβε βόλτες με το αυτοκίνητο και πήγε ατάραχος σε κομμωτήριο της γειτονιάς.

Ο δράστης, αμέσως μετά το έγκλημα που διέπραξε, έπαιξε σε τυχερά παιχνίδια τα χρήματα που έκλεψε από την άτυχη γυναίκα. Συγκεκριμένα, στις 14:29, ο 37χρονος γύρισε στο καφέ που είχε δώσει ραντεβού με την κόρη του θύματος, όπου εκεί «κατέβασε» μία εφαρμογή για να παίξει ηλεκτρονικό τζόγο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά τις Ευρωεκλογές
Επόμενο άρθροΓιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς στο 37ο Νηπιαγωγείο Βόλου