Με ανακοίνωσή της η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας εφιστά την προσοχή όλων, για να μην δυσφημίζεται όλη η Μαγνησία, με αφορμή το μολυσμένο νερό σε περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

”Παρακαλούμε τα μέσα  που δημοσιεύουν το ατυχές περιστατικό με τη μικροβιολογική επιβάρυνση του νερού ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στις περιοχές Ριζόμυλος και Στεφανοβίκειο, να μην στοχοποιούν όλη τη Μαγνησία καθώς στους υπόλοιπους δήμους του νομού  δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το δίκτυο ύδρευσης παρακολουθείται τακτικά, ώστε να ενημερώνεται έγκυρα ο πληθυσμός, είτε ζει εκεί, είτε επισκέπτεται τη Μαγνησία.

Υπάρχει ενισχυμένη επιτήρηση σε όλη τη Θεσσαλία, γίνονται τακτικά μετρήσεις από την Περιφέρεια, τους Δήμους και τα αρμόδια τμήματα του  Πανεπιστημίου τόσο για την ποιότητα του πόσιμου νερού, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (χλωρίωση, συντηρήσεις κλπ) και διασφαλίζοντας την καταλληλότητα του νερού με το οποίο υδροδοτούνται, ο Βόλος, το Πήλιο και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα, όσο και για την ποιότητα των νερών στις θάλασσες του νομού.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε μόνο συγκεκριμένες πληροφορίες για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα με τίτλους που δεν συνδέουν ΟΛΗ τη Μαγνησία με το μεμονωμένο περιστατικό στο Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ”

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΚουτσούμπας: Το ΚΚΕ και οι αγώνες του λαού είναι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκό στίβου: Στη 16η θέση η Ντρισμπιώτη στα 20χλμ βάδην γυναικών