Τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2023-24 γιόρτασαν μαθητές την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 19.00 στον αύλειο χώρο του 37ου Νηπιαγωγείου Βόλου. Τη γιορτή διοργάνωσαν οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί Ζωγράφου Φανή και Μεταφτσή Κατερίνα, σε συνεργασία και με την δασκάλα των αγγλικών. Η γιορτή περιελάβανε ευφάνταστα σκηνικά, αυτοσχέδιες εντυπωσιακές στολές των παιδιών, όπου μετέφεραν το κοινό σε ένα εξωπραγματικά παραμυθένιο περιβάλλον.

«Θέλοντας να ρίξουμε αυλαία σε μια παραγωγική και άκρως δημιουργική σχολική χρονιά με πολλές φιλαναγνωστικές δράσεις στο ενδιάμεσο παρουσιάσαμε ένα θεατρικό δρώμενο, με αφορμή το αναγνωστικό ταξίδι ενός αγαπημένου βιβλίου, με τίτλο: ‘Ο Τζικιτζίκ και ο Κρικικρίκ και η παράξενη χορωδία του δάσους’, από το συγγραφέα παιδικών βιβλίων Κο Κώστα Μάγο, σε δική μας διασκευή, όπου ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης.

Το μουσικοκινητικό δρώμενο ανέδειξε μηνύματα κοινωνικής αποδοχής δίνοντας έμφαση τόσο στην αξία της συνεργασίας όσο και στη δύναμη της φιλίας.

Τα παιδιά ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους θεατές, ενώ το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών, γεμίζοντας με συγκίνηση και περηφάνια τους γονείς τους».

Προηγούμενο άρθροΧαλκίδα: Προφυλακίστηκε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Τις μαύρες μέρες της χρεοκοπίας και της κρίσης τις έγραψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ