Στον εισαγγελέα οδηγείται την Τετάρτη ένα άτομο που συνελήφθη για την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση της Νιγρίτας Σερρών.

Η φωτιά ξέσπασε το πρωί και λόγω των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή πήρε μεγάλες διαστάσεις προκαλώντας την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με περισσότερους από 100 πυροσβέστες, 29 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εναέρια μέσα(πυροσβεστικά αεροπλάνα κι ελικόπτερα).

Στον εισαγγελέα

Όπως έγινε γνωστό από την ΠΥ στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της ΠΥ Σερρών, συνελήφθη ένα άτομο για την πρόκληση της πυρκαγιάς στην περιοχή της Νιγρίτας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την πυρκαγιά λίγο πριν τις 12.00 μ.μ. με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

Μέχρι και το απόγευμα όμως, όχι μόνο δεν υπήρξε εικόνα βελτίωσης, αλλά οι φλόγες επεκτάθηκαν καίγοντας μεγάλη έκταση σε αγροτοδασική περιοχή.

Ωστόσο, λίγο πριν τις 21.00 μ.μ. προτού αποχωρήσουν αναγκαστικά τα εναέρια μέσα, νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤους κανόνες για ξέπλυμα χρήματος παραβίασε η HSΒC στην Ελβετία – Τι εντόπισαν οι αρχές
Επόμενο άρθροΙνστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Τι ζήτησε ο Ζόραν Ζάεφ από τις ηγεσίες της Ελλάδας και της Βόρειας Μακεδονίας