Συνεχίζεται η Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο 2024, που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος και Αλμυρού, μέσω του Φορέα Πολιτισμού της «Μαγνήτων Κιβωτός», σε συνδιοργανώση με τον Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βορείων Σποράδων, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε., το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Κυπρίων Νομού Μαγνησίας. Τιμώμενη για φέτος περιοχή, η Μεγαλόνησος Κύπρος, ιδιαιτέρως δε η προσφυγική Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Την Τετάρτη 19 /6, στις 8.00 μ.μ. στην Αίθουσα «Εξωραϊστικής Λέσχης Κοινωνίας Βόλου», σε συνεργασία με το 2ο ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ, θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το οποίο θα περιλαμβάνει  έκθεση εικαστικών έργων των μαθητών, ιστορικές αναφορές από τις φιλολόγους του σχολείου και απαγγελία ποιημάτων. Υπεύθυνη η Διευθύντρια Δρ Σοφία Κανταράκη.

Ακόμα στις 9.00 μ.μ στην Παραλία Βόλου, έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα πραγματοποιηθεί ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ με τίτλο: «ΚΥΠΡΟΣ – ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» των τμημάτων των Κοινωνικών Κέντρων του Δήμου Βόλου. Φορέας Υλοποίησης είναι η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ με υπεύθυνη Αντιδήμαρχο την κ. Παρασκευή Αναγνώστου – Στάθη.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν :

1) ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

2) ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

3) ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

4) ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΝΗΠΙΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστίες της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου
Επόμενο άρθροΠαιδική παχυσαρκία: «Καμπανάκι» για την Ελλάδα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας