Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ… Μετά τις Χαρά Κατσίκα, Ειρήνη Ψαριώτη, Μιλένα Γάσπαρη, Αγγελική Μάγκου, Μαρία Παύλου και Κατερίνα Δρουγκίδου, και η Μαρία Σαρκίρη θα φοράει τη νέα σεζόν την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σε δήλωσή της στην ιστοσελίδα του συλλόγου ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ένωση, η νεαρή πλέι μέικερ, η οποία αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών του «Δικεφάλου», τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα βρίσκομαι και φέτος στην ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο γήπεδο και να δουλέψω σκληρά μαζί με την ομάδα μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τη Σαρκίρη έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαρία Σαρκίρη. Η νεαρή πλέι μέικερ, γεννημένη στις 11/09/2007, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο τμήμα του Χάντμπολ Γυναικών της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σαρκίρη αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της «Ένωσης» και είναι μία ταλαντούχα αθλήτρια, που θα υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν.

Μαρία, καλή σεζόν με υγεία!».

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣύγκρουση δυο αυτοκινήτων στο κέντρο του Βόλου
Επόμενο άρθροΣοβαρή καταγγελία ασθενούς για την αντιμετώπιση που είχε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου