Τη θέση του για το «μαύρο χρήμα» ανέλυσε και σε συνέντευξη του στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS FM-Hellenic Public Radioκαι στον δημοσιογράφο, Στέλιο Τακετζή, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη παθογένεια του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα που «κρατάει πίσω την εξέλιξη και γιγαντώνει τις ανισότητες».

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε αναλυτικά το περίγραμμα της διαπλοκής, κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις για τη «συγκόλληση» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και ανέπτυξε τις θέσεις του για τις επικείμενες αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ , τους έξι πυλώνες των προγραμματικών προτάσεων και τους άξονες του κυβερνητικού του προγράμματος.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την πρόθεση του να δωρίσει το ποσό των 20.000 που επιτρέπει ο νόμος, για τις δωρεές σε κόμματα.

Αναφερόμενος στην δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», ο πρόεδρος του κόμματος κάλεσε τους βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συνδράμουν οικονομικά-στον βαθμό που ο καθένας μπορεί- μέσω του isyriza.gr.

Επίσης έκανε γνωστό πως  όταν ενέσκηψαν τα οικονομικά αδιέξοδα, προτάθηκε στους εργαζόμενος της «Αυγής» να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση της εφημερίδας, αλλά αρνήθηκαν.

Πηγές της Κουμουνδούρου υπογραμμίζουν ότι «η εκστρατεία Κασσελάκη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής στην πολιτική, δεν προέκυψε ως κεραυνός εν αιθρία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ούτε είναι μιας χρήσεως. Αποτελεί λένε τον στρατηγικό στόχο που έχει θέσει oίδιος εξ αρχής, προκειμένου «να σπάσει το απόστημα».

Συνεπώς οι παρεμβάσεις του για το θέμα, δεν είναι παρά ένα μέρος του συνολικού σχεδίου το οποίο προβλέπει, εκτός των άλλων, ακόμη πιο δυναμικές και συντεταγμένες κινήσεις καθώς και την χάραξη των γραμμών άμυνας, «απέναντι στη λυσσώδη επίθεση που δέχεται ήδη από συστήματα και … υποσυστήματα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦυλακές Κορυδαλλού: Ομολόγησε ο δράστης της φονικής συμπλοκής – Εντοπίστηκε το αυτοσχέδιο μαχαίρι
Επόμενο άρθροΤην Πέμπτη μελωδική πορεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βόλου στο κέντρο της πόλης