Ενα περιστατικό που δεν τιμά τους ενσυνείδητους επαγγελματίες του κλάδου, κατήγγειλε με ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η μητέρα ενός κοριτσιού που πήγε να διασκεδάσει σε γνωστό κλαμπ του Βόλου κι αντιμετώπισε απαράδεκτη συμπεριφορά. Ανέφερε, λοιπόν:

”Ήταν Σάββατο. Το παιδί μου είχε έξοδο και εγώ της είχα κάνει κράτηση σε γνωστό κλαμπ της πόλης….Πάει λοιπόν το παιδί με την παρέα του, λέει το όνομα της για την κράτηση και τότε της λένε ότι δεν θα μπείτε….. Μα λέει, έχω κάνει κράτηση. Δεν θα μπείτε απαντάει γνωστός μπράβος της νύχτας, γιατί δεν μ’ αρέσει η μπλούζα του φίλου σου…. Το παιδί βρέθηκε σε δύσκολη θέση, που εξαιτίας του χάλασε η παρέα και λέει, θα φύγω εγώ μπείτε εσείς….. Οχι λέει ο μπράβος. Τώρα δεν θα μπει κανείς και φύγετε, γιατί εμποδίζετε την είσοδο….. Φίλε μου που ανέλαβες τώρα το μαγαζί αυτό, ενώ έχεις καφέ εστιατόρια και αλλά μαγαζιά, ντροπή σου που επιτρέπεις να φέρονται έτσι σε παιδιά. Νιώθω αηδία με τη συμπεριφορά αυτή και σκέφτομαι ότι, κακώς έχω επισκεφτεί τα μαγαζιά σας. Δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου πουθενά όπως και το παιδί μου…..Με τα παιδιά και με τον κόσμο γενικά πρέπει να είστε ταπεινοί και όχι σνομπ, γιατί εμείς σας δίνουμε ψωμί να φάτε. Μάλλον το ξεχνάτε”.

Η καλύτερη διαφήμιση και η χειρότερη δυσφήμιση για κάθε επαγγελματία είναι η συμπεριφορά του…….

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΗ «Αυγή» των εργαζομένων: Δεύτερο απεργιακό πρωτοσέλιδο, αντιδράσεις, καταγγελίες και κινητοποιήσεις
Επόμενο άρθροΚινηματογραφικά Βραβεία Ίρις 2024: Με ανατρεπτική εμφάνιση ο Θανάσης Νεοφώτιστος – «Είμαι ντυμένος σαν σκουπίδι»