Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξελέγη πρόεδρος της Super League επικρατώντας με 7-6 στις ψήφους του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ ο Παναιτωλικός και η ΕΠΟ ψήφισαν λευκό.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μετά την εκλογή του δήλωσε: «Πάμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι πραγματικά αυτοδιοίκητο και μακριά από πολιτικούς και κυβερνήσεις. Να πάμε σε μια καλύτερη μέρα για όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κινηθεί για να μπουν νέα έσοδα στον συνεταιρισμό από χορηγίες, ενώ στοχεύει να αλλάξει το φορμάτ στα playoffs. Το πλάνο περιλαμβάνει τρία μίνι τουρνουά: Οι πρώτες τέσσερις ομάδες να παίζουν για πρωτάθλημα, οι ομάδες στις θέσεις 5-8 για τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και οι ομάδες από την 9 έως και την 14η θέση για τον υποβιβασμό.

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται να έχει επαφές για συνεργασίες με την ΕΠΟ, τη Super League 2, αλλά και τις UEFA και FIFA ώστε να φτιαχτεί ένα πλαίσιο που θα οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο top 10 του ranking της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧάρης Δούκας: Και δήμαρχος και πρόεδρος…
Επόμενο άρθροΟμιλος Κυριακού: Συστήνει επενδυτικό ταμείο 1 δισ. δολ. με το Qatar Investment Authority