Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος άνδρας που αγνοούταν από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 22 Ιουνίου, στην περιοχή του Μαντουδίου Εύβοιας, για τον εντοπισμό του οποίου συνέβαλαν και οι λιμενικές αρχές Σκοπέλου και Σκιάθου.

Σε ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρονται τα εξής:

“Αναφορικά με τις έρευνες, προς εντοπισμό του 69χρονου αγνοούμενου άνδρα που πραγματοποιήθηκαν υπό τον συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίας Άννας Μαντουδίου, από τις βραδινές ώρες την 22-06-2024, γνωρίζεται ότι ο 69χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του τις απογευματινές ώρες χθες, από ένα επαγγελματικό αλιευτικό (Ε/Π-Α/Κ) σκάφος, στην προαναφερθείσα θαλάσσια περιοχή.

Ο άντρας ανασύρθηκε από έτερο Ε/Π-Α/Κ σκάφος, στο οποίο επέβαιναν στελέχη της Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Μαντουδίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠληθωρισμός τροφίμων: Οι συνέπειες στην τσέπη και την υγεία [γραφήματα]
Επόμενο άρθροΦωτιά στην Ύδρα: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των μελών του πληρώματος – Το νέο στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές