Η κεντρική εκδήλωση θα είναι την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 9:15 μ.μ. στην αυλή του αρχοντικού Κοντού στην Ανακασιά, στην οποία θα γίνει και η βράβευση των έργων των μαθητών. Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
ΘΕΟΦΙΛΕΙΑ 2024
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9.00 μμ.: Γήπεδο μπάσκετ στα Πλατανάκια. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόλου ΔΙΑΔΡΟΜΗ παρουσιάζει την ειδυλλιακή παρωδία ΓΚΟΛΦΩ FOREVER.
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 και ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ Αφιέρωμα στον Θεόφιλο Χατζημιχαήλ.
ΣΑΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 8.00μμ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Λαογραφικού Κέντρου Κίτσου Μακρή παρουσίαση των έργων του Θεόφιλου που ανήκουν στη συλλογή του. Από τις 7.00μ θα υπάρχει δυνατότητα ξενάγησης στο Λαογραφικό Κέντρο.
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9,15μμ η Βασιλική Ζήση και ο Σταύρος Μελίνης θα παρουσιάσουν στο προαύλιο του Αρχοντικού Κοντού αφιέρωμα στον Θεόφιλο. Το Αρχοντικό θα είναι επισκέψιμο από τις 7.30μμ για ξενάγηση. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η απονομή των νικητών του διαγωνισμού ζωγραφικής των μαθητών.
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9.00μμ ,στον λόφο της Αγίας Ειρήνης, θα γίνει μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια της Μυτιλήνης και του Πηλίου από 6μελή ορχήστρα και 20μελή χορωδία.
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9.00μμ ,στον λόφο της Αγίας Ειρήνης, θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να διασκεδάσουν και να χορέψουν υπό τους ήχους 6μελούς ορχήστρας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 4.00μμ ΘΕΦΙΛΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ.
Σε όλες τις εκδηλώσεις ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Για την αντιμετώπιση των εξόδων των εκδηλώσεων υπάρχουν στα μέλη του Δ.Σ. κουπόνια ενίσχυσης 1€. Παρακαλούμε να συνδράμετε τόσο με την παρουσία σας, όσο και οικονομικά. Μπορείτε να προμηθευτείτε μπλοκ των 20 ή 50 κουπονιών να τα διαθέσετε σε γνωστούς.
Προηγούμενο άρθροΜανώλης Χριστοδουλάκης: Στήριξη στον Χάρη Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – «Χάρη, πάμε;»
Επόμενο άρθροΜαρία Αντωνά: Όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι ο Γιώργος Λιάγκας στη δουλειά του