Ανοιχτή επιστολή με τις προγραμματικές θέσεις του για την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, δημοσιοποίησε ο υποψήφιος για την προεδρία του ιστορικού Συλλόγου κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης.

Αναφέρει:

Αξιότιμα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η ΝΙΚΗ”

Με αίσθημα ευθύνης  και με διάθεση προσφοράς ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις επικείμενες εκλογές του συλλόγου μας για τη θέση του Προέδρου.

Με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο του καθενός και της καθεμιάς που τίμησε με την παρουσία του και υπηρέτησε το σύλλογο σε όλη την ιστορική διαδρομή των  100 χρόνων ανοίγουμε το νέο ιστορικό κύκλο με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις νέες  προκλήσεις της εποχής και  με εφόδια τις ιστορικές και ένδοξες μνήμες του παρελθόντος μας.

Η πρωτοβουλία συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές σηματοδοτεί μια νέα προοπτική διοικητικού μοντέλου που ξεπερνά τα στενά όρια ενός προσωποκεντρικού προτύπου μέσα από την θέση και τους τίτλους και βασίζεται σε μια διευρυμένη διοικητική  δομή που θα αποτυπώνεται στο πρόσωπο του Γιώργου Τάκη ο οποίος και θα  έχει  την θεσμική ιδιότητα του αντιπροέδρου αλλά και την ουσιαστική του γενικού διευθυντή με όλες τις οικονομικές αρμοδιότητες. Αποτυπώνει την έννοια της ομάδας  σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης με διεύρυνση  στην κλιμακούμενη  οργανωτική βάση σε όλα τα δομικά διοικητικά  επίπεδα  του συλλόγου.

Το ενωτικό προσκλητήριο για συμμετοχή και ανάληψη θέσεων προσφοράς στον ενιαίο Οργανισμό του συλλόγου αποτελεί κεντρικό πυρήνα της πρωτοβουλίας μας.

 Η κοινή απόφαση μας  για την πρωτοβουλία συμμετοχής στην επικείμενη εκλογική διαδικασία αφορά δράσεις στη βάση ενός προγράμματος που περιλαμβάνει τις εξής παρακάτω ενέργειες :

Την οργανωτική ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό των δομών του συλλόγου κεντρικά αλλά και όλων των τμημάτων.

Με Κεντρική ηλεκτρονική σελίδα  του συλλόγου με όλα τα τμήματα

 Εξυγίανση των οικονομικών δεδομένων του συλλόγου και όλων των τμημάτων με στήριξη και διεύρυνση  δυνατοτήτων μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες με συνέργειες και οικονομίες κλίμακας

 Εκσυγχρονισμός και ανασυγκρότηση των εγκαταστάσεων του συλλόγου   με νέες  αθλητικές δραστηριότητες και εξυπηρέτηση των αναγκών σε συνεργασία με την ΠΑΕ .

Συνεργασία σε πνεύμα κατανόησης και  αμοιβαιότητας που εξυπηρετεί τα κοινά συμφέροντα όλου του Οργανισμού και έχει πολλαπλασιστική ισχύ μέσα από τις συνέργειες που αναπτύσσονται και εξυπηρετούν τις ανάγκες όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Δυναμική προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου και των τμημάτων με σύγχρονα μέσα προβολής και ανάληψης δράσεων.

Ανάληψη πρωτοβουλιών και ανάδειξή των κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων του συλλόγου .

Συνεργασία όλων των τμημάτων του συλλόγου με την ΠΑΕ  τους συνδέσμους φιλάθλων  και τοπικούς φορεις για  σχεδιασμό εκδηλώσεων εορτασμού των 100 χρόνων με πολλαπλές δράσεις αθλητικού , πολιτιστικού , και  κοινωνικού προσανατολισμού.

Διεύρυνση του συλλόγου με αναγνώριση νέων τμημάτων αλλά και αθλητικών δράσεων  σε νέα πεδία μέσα από Συνεργασία των τμημάτων του συλλόγου και διεύρυνση αθλητικών δραστηριοτήτων στην τοπική κοινωνία.

Ετήσιες αθλητικές εκδηλώσεις με την μορφή ενός φεστιβάλ παιδείας  αθλητισμού και πολιτισμού.

Οικονομική υποστήριξη του συλλόγου μέσα από  δράσεις και  χορηγίες μέσα και από  νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων με νέα γραφεία και δομές που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες του συλλόγου και των τμημάτων σε συνεργασία με όλο το Οργανισμό της Νίκης Βόλου

Αναζήτηση χρηματοδοτικής ενίσχυσης ιδιαίτερα τμημάτων ομαδικών αθλημάτων που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα μέσα από την  υποστήριξη   ενεργειών και δράσεων προς καθε κατεύθυνση καθώς και την πρόσκληση για συμμετοχή σε κάθε πρόσωπο που έχει προσφέρει σε συνεργασία με τις Διοικούσες επιτροπές των τμημάτων .

Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου όμως είναι οι άνθρωποι του σε όλα τα επίπεδα.

Τα μέλη οι φίλοι οι αθλητές οι γονείς  και το προσωπικό  προπονητές και  γραμματείες  και ο στόχος είναι να διευρύνεται μέσα από στοχευμένες ενέργειες.

Αναζήτηση , συλλογή  , Ψηφηοποιηση  , έκθεση και ανάδειξη της ιστορικής μας κληρονομιάς

Έκδοση κάρτας φίλου Νίκης Βόλου καθώς και άλλων μέσων που θα προσφέρουν κίνητρα απόκτησης μέσω προνομίων .

Δημιουργία ηλεκτρονικής μπουτίκ με υλικά του συλλόγου χρηστικά για τους φίλους , μέλη και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Συμμετοχή του συλλόγου σε  αθλητικές  κοινωνικές και  πολιτιστικές  δράσεις.

Καλούμε τα νεαρά μέλη του συλλόγου άνδρες και ιδιαίτερα γυναίκες που συνήθως δεν συνηθίζεται να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία με στόχο και την ανανέωση των μελών του ΔΣ και ζητούμε την στήριξη τους από τα μέλη μέσω της ψήφου επιλογής προκειμένου να φέρουμε νέο αέρα και μια ανανεωτική προοπτική που με την στήριξη όλων και των παλαιότερων και έμπειρων  θα αποτυπώσουν και το δικό τους στίγμα στην πορεία εκσυχρονισμού του συλλόγου.

Με  αναγνώριση στο έργο που έχει επιτελέσει  το απερχόμενο ΔΣ και ιδιαίτερα με αίσθημα εκτίμησης στην συνεισφορά του απερχόμενου προέδρου κ. Στέργιου Φάτση και με πνεύμα συνεργασίας μέσα απο μια άκρως δημοκρατική εκλογική διαδικασία καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου με την συμμετοχή τους να δυναμώσουν το σύλλογο μας στην νέα αυτή  εποχή που σηματοδοτείται από τα 100 χρόνια .

Με συνειδητή την επιλογή που ανήκουμε και ποιά είναι η ταυτότητα μας και με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα της ταυτότητας  του κάθε άλλου που αποτελεί νομοτέλεια διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των μελών του συλλόγου και δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την έκφραση του με διάθεση προσφοράς με πνεύμα συνεργασίας και ενωτική πρόθεση .

Εξάλλου ο τίτλος του μέλους του συλλόγου είναι το μεγαλύτερο αξίωμα και αυτό που μας ανήκει γιατί ο σύλλογος δεν ανήκει σε κανένα παρά ανηκει σε όλους όσους τον αγαπούν και ενστερνίζονται τις αξίες τα αθλητικά ιδεώδη και τον υπηρετούν από κάθε θέση με οποία ιδιότητα και με κάθε τρόπο.

Με εκτίμηση

Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης

Προηγούμενο άρθροΚικίλιας: «Ανοιχτή παράταξη που δυναμώνει η ΝΔ»
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων στην 6η διακρατική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος “PROGRESS_EU – CERV” στο Ρότερνταμ