Ξεκίνησε η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, που διεξάγεται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Κατά την είσοδο του Νίκου Ανδρουλάκη στην αίθουσα διεξαγωγής της συνεδρίασης, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, ενώ πλήθος συνέδρων φώναξαν το σύνθημα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό». Σημειώνεται ότι η διαδικασία ξεκίνησε με 1.30 ώρα καθυστέρηση.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για τον χρόνο των εσωκομματικών εκλογών καθώς το προηγούμενο διάστημα δέχθηκε έντονη κριτική για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και υπήρξαν πιέσεις προς την κατεύθυνση να στηθούν σύντομα εσωκομματικές κάλπες.

Η ομιλία του με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο σχετικά με την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος όσο για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ και τις διαδικασίες που θα δρομολογηθούν για τις εσωκομματικές κάλπες και τον χρόνο που αυτές θα στηθούν.

Δούκας, Γερουλάνος και οι υπόλοιποι

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας έχει προαναγγείλει επί της ουσίας την υποψηφιότητά του.  «Την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κι εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου», τόνισε στον «ΑΝΤ1», σημειώνοντας ότι ο στόχος είναι «να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της προοδευτικής παράταξης».

Αντίστοιχα και ο Παύλος Γερουλάνος αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Από το επιτελείο του βουλευτή Α’ Αθηνών αναφέρεται ότι ο βουλευτής «θα διατυπώσει την πολιτική πρότασή του για την προγραμματική και οργανωτική πορεία που θα οδηγήσει ξανά, πλειοψηφικά, το ΠΑΣΟΚ στην καρδιά του ελληνικού λαού».

Όσον αφορά στα ονόματα των Μιχάλη Κατρίνη, Μιλένας Αποστολάκη, Παύλου Χρηστίδη, Νάντιας Γιαννακοπούλου έχουν ασκήσει κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ενδεχόμενα κάποιο στέλεχος από αυτά θα καταθέσει εξίσου την υποψηφιότητά του.

Δείτε live:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε φορτηγό στη εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών
Επόμενο άρθροΣκοτώστε τον Βενσάν από τις 4 Ιουλίου στα σινεμά