Πολλές φορές, δηλαδή σχεδόν πάντα, τα φώτα της προβολής και της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στις λεγόμενες ”φίρμες” του αθλητισμού. Στα γνωστά, καταξιωμένα ονόματα ξανά και ξανά. Ομως, η λάμψη βρίσκεται και σε μικρά παιδιά, το χρυσό μέλλον του ελληνικού αθλητισμού που δοξάζουν τώρα την Ελλάδα μακρυά από τα φώτα της σημερινής δημοσιότητας.

Νικόλας – Θεμιστοκλής Μιχαηλίδης 12 ετών, αθλητής του Ε.Ο.Σ Βόλου, στην αναρρίχηση. Τρεις φορές Χρυσός Βαλκανιονίκης (στο Αϊδίνι της Τουρκίας το 2022, στη Βάρνα της Βουλγαρίας το 2023 και στις 30 / 6/ 2024 στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας . Επίσης με 2 ασημένια μετάλλια (στην Αθήνα το 2019 και στα Σκόπια το 2021) ,και 2 χάλκινα μετάλλια ( στα Σκόπια το 2018 και στο Βελιγράδι της Σερβίας το 2023). Αγωνίζονταν στις κατηγορίες Γ’,Β’ και τώρα στην Α’ παίδων.

Αξίζει να προσεχθεί το πανό πίσω από τον αθλητή και το όνομα ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” σκέτο, χωρίς τη……”Συμφωνία των Πρεσπών”, έτσι για να μην έχουμε αυταπάτες……

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάνει αναρρίχηση και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάνει αναρρίχηση και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα αναρρίχηση και κείμενο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η παρακάτω εικόνα είναι από την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον βαλκανιονίκη Νικόλα-Θεμιστοκλή Μιχαηλίδη για την νίκη του στη Βάρνα της Βουλγαρίας (15-10-2023).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο ίδιος αθλητής, το Μά’ι’ο του 2022, στο Αϊδίνιο της Τουρκίας, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης, πήρε και πάλι το χρυσό μετάλλιο, όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο μικρός Νικόλας δείχνει και είναι πολύ μεγάλος σε επιδόσεις και πρέπει να υποστηριχθεί, γιατί το μέλλον προβλέπεται λαμπρό.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΔύσκολη νύχτα στη Κω – Απομακρύνονται κάτοικοι και τουρίστες από την Καρδάμαινα – Εκκενώνονται ξενοδοχεία
Επόμενο άρθροΓιώργος Γιαννιάς: «Μετά την επέμβαση της μητέρας μου, λόγω μικροβίου, πήγαν όλα στραβά»