Για συκοφαντική δυσφήμιση – Απόπειρα τρομοκρατίας καταγγέλλει το ΚΚΕ

Για οργανωμένη βιομηχανία μηνύσεων και τρομοκρατίας καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Βόλου, η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της.

Όπως καταγγέλλει υποβλήθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο εναντίον του δημοτικού συμβούλου της ΛΑΣ, Κώστα Γαργάλα, ο οποίος τον κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης που δέχθηκε από τον σημερινό ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, Βασίλη Ζαχείλα.

«Του εγκληματικού χτυπήματος είχαν προηγηθεί σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου χυδαίες ύβρεις και απειλές και από τον Αχιλλέα Μπέο προς τον Κ. Γαργάλα, όπως: «εσύ θα φας χαστούκια», όπως επίσης και απειλές, σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο, μετά το εγκληματικό χτύπημα: «βάλε μυαλό εσύ». Όπως και σε άλλο δημοτικό σύμβουλο λέγοντας: «Εσύ θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία – να το ξέρεις».

Επίσης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που συμμετείχαν πολίτες του Βόλου, που ζητούσαν να συζητηθεί το θέμα της βίαιης επίθεσης κατά του κ. Γαργάλα, ενώ σε καμιά περίπτωση δεν είχε παρεμποδιστεί η συνεδρίαση, ο Αχ. Μπέος, με μια θρασύδειλη στάση, για να τρομοκρατήσει αυτούς που συμπαραστέκονταν καλούσε την αστυνομία, ενώ εκ των υστέρων υπέβαλε μήνυση σε δυο συναγωνιστές. Να θυμηθούμε ότι ο Αχ. Μπέος είχε χαστουκίσει πλημμυροπαθή, δίνοντας το παράδειγμα ακραίας τρομοκρατικής και βίαιης συμπεριφοράς.

Αυτή η συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου τον καθιστά ηθικό «αυτουργό», αυτόν που «σήκωσε το χέρι» του Ζαχείλα στον Κ. Γαργάλα. Η καλοστημένη «βιομηχανία» μηνύσεων, το «τράβηγμα» αγωνιστών στα δικαστήρια, η διαρκής απειλή και ο φόβος που προσπαθεί να σπείρει ο Μπέος δε πρόκειται να μας «κλείσει το στόμα», αναφέρει το ΚΚΕ.

Προηγούμενο άρθροΣτο τελικό στάδιο η μελέτη για σιδηροδρομική γραμμή Βόλου – Λάρισας με SOVEL Αλμυρού
Επόμενο άρθροΣταθερός στο 2,4% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο