Ως «αστειότητες» χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται για «περί δημιουργίας κόμματος» από τον Αντώνη Σαμαρά ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος Τσούτσιας.

Απέρριψε επίσης όσα αναφέρονται ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι «εχθρός της παράταξης», επισημαίνοντας πως εκτός από τους ομιλητές Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δύο ακόμη πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Γιάννης Πλιακιωτάκης.

«Ο κ. Σαμαράς έχει προειδοποιήσει ότι η ΝΔ δεν είναι Ποτάμι»

Ο Νίκος Τσούτσιας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», σημείωσε επίσης πως «ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί αλαζονική τη στάση της κυβέρνησης».

Ποιοι «σοκαρίστηκαν» από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά

Ο διευθυντής του Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, εκτίμησε πως όσοι «σοκαρίστηκαν» από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, είναι όσοι δεν είχαν σοκαριστεί το βράδυ των εκλογών.

«Το σοκ προέρχεται από την αδυναμία ορισμένων της κατανόησης του τι συνέβη στις πρόσφατες εκλογές», σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας παραλλήλως την πρωτοφανή αποχή των πολιτών, όπως και τα αποτελέσματα της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθως πρόσθεσε σε σχέση με τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στην εκδήλωση του Πολεμικού Μουσείου πως «δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς, μιλάει για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, θέματα εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής.

Παράλληλα είπε πως «ο κ. Σαμαράς έχει προειδοποιήσει ότι η ΝΔ δεν είναι Ποτάμι». Καταληκτικά ο κ. Τσιούτσιας διερωτήθηκε εάν η πολιτική παρέμβαση είναι προσβολή.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στα Γλυκά Νερά: Τέσσερις προσαγωγές
Επόμενο άρθροΣτο Netflix η νέα ταινία θρίλερ των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον