Αλλο ένα δημοτικό συμβούλιο Βόλου με εντάσεις, αλληλοκατηγορίες, φράσεις γηπέδων και άλλες…….ομορφιές, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου. Μια συνεδρίαση από τα ίδια, τέτοια που αααααααν κάποια φορά, που δεν, γίνει σε κλίμα ομαλότητας και ουσίας θα είναι έκπληξη μεγάλου μεγέθους.

Μετά την αποχώρηση και την επιστροφή στην αίθουσα της ομάδας πλειοψηφίας, ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος ανέφερε απευθυνόμενος προς τον επικεφαλής της ΛΑΣ Απ.  Ριζόπουλο: ”Θα παρακαλούσα για τελευταία φορά τις παπ@ρ… για τρομοκρατία κι απειλές να τις αφήσετε. Όλη η δημοτική ομάδα δεν απειλήσαμε και δεν τρομοκρατήσαμε κανέναν συμπολίτη μας. Το 90% έχουν οικογένεια κι επιχειρήσεις. Αυτές οι αηδίες κριθήκανε από τον κόσμο σε τρεις συναπτές εκλογικές αναμετρήσεις. Συμμορφωθείτε είναι ντροπή. Θα φάτε και από τους 27 μήνυση. Εμείς δεν καλέσαμε μπαχαλάκηδες εδώ. Θα προσπαθήσω να μειώσω τις παρουσίες μου στα δημοτικά συμβούλια με τέτοιες νοοτροπίες. Έρχεται και τέταρτη εκλογική αναμέτρηση και θα πάρετε πάλι την απάντηση από τον κόσμο”.

Αραγε, αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι ο Αχιλλέας Μπέος θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Βόλου το 2029;;; Ποιος ξέρει;;; Ο δρόμος είναι μακρύς και μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠρωταθλήτριες Ευρώπης από τη Νέα Σμύρνη!
Επόμενο άρθροΈδεσσα: Καλλιέργειες σε πάνω από 50.000 στρέμματα «χτύπησε» το χαλάζι – Σε απόγνωση οι αγρότες