Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Λαρισαίο αθλητή Αναστάσιο Σπυρόπουλο (2.08, PF-C) για την ερχόμενη σεζόν.
Ο 29χρονος αθλητής, που μπορεί με την ίδια ευχέρεια ν’ αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των ψηλών, έχει τεράστια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ, καθώς έχει για χρόνια αγωνιστεί στις κορυφαίες Εθνικές Κατηγορίες.
Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ στην Α1 (2010-12), ενώ συνέχισε στην Α1 με τη φανέλα του Πανιωνίου (2012-13). Αγωνίστηκε επίσης στον ΑΟ Ζωγράφου, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ερμή Αγιάς, ενώ έπαιξε στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τον Δούκα (2015–16), τη Λάρισα (2016–17) και το Χολαργό (2017–18). Την τριετία 2018-2021 βρέθηκε στην ομάδα του Ερμή Αγιάς με την οποία πανηγύρισε την άνοδο μέχρι την Α1, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε για ακόμη ένα χρόνο στην κορυφαία κατηγορία.
Τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών της εξαιρετικής ομάδας του Α.Ο. Μυκόνου, με τη φανέλα της οποίας κατάφερε να πάρει την άνοδο από την Β’ Εθνική και να συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά στην Α2, μετρώντας 181 πόντους, 105 ριμπάουντ, 27 ασίστ και 16 κλεψίματα σε 30 αγώνες.
Εχει αγωνιστεί 51 φορές με το εθνόσημο στις Εθνικές ομάδες Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων και Νέων έχοντας σκοράρει συνολικά 302 πόντους.
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές αθλητή στην σύγχρονη ιστορία της μπασκετικής Νίκης Βόλου, καθώς το ταλέντο του Τάσου, σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα τον καθιστούν μια πολύ σημαντική προσθήκη για το δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΚαζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, στη χόβολη η ΝΔ μετά τον Σαμαρά, ο λαός δεν ξέρει πού βρίσκεται και πού πατά με εξαήμερη δουλειά
Επόμενο άρθρο«Μου φαίνεται παράξενο που έχουν περιοριστεί οι κωμωδίες στην τηλεόραση»