Ο Αθλητικός Σύλλογος “Η Αγία Άννα” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, ενώ, παράλληλα, θα ενταχθεί και στο προπονητικό τιμ της Σχολής.
Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου κατάγεται από την Κατερίνη, είναι 39 ετών και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A.
Η ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ήταν σύντομη, αλλά διόλου ασήμαντη, αγωνιζόμενος στην Δ’ και την Γ’ Εθνική, με την φανέλα της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, προτού αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 24 του, δοκιμάζοντας την τύχη του σε προπονητικό επίπεδο.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο κ. Κούρτογλου διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτο βιογραφικό, με περάσματα από ιστορικές, σπουδαίες ομάδες που, επί ημερών του, έκαναν πρωταθλητισμό και ξεχώρισαν για το στιλ ποδοσφαίρου τους, γεγονός το οποίο τον καθιστά έναν εκ των ανερχόμενων και πολλά υποσχόμενων τεχνικών της Ελληνικής Επικράτειας.
Συγκεκριμένα, ως πρώτος προπονητής, έχει εργαστεί κατά σειρά σε Βατανιακό, Ρούβα, Πιερικό, Γιούχτα, Α.Ο. Ασημίου, Α.Ο. Σελλάνων, Α.Ε. Καρίτσας, Γ.Σ. Αλμυρού, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Αναγέννηση Καρδίτσας κι Εδεσσαϊκό. Έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Γ’ Εθνικής, με την Α.Σ.Α., πρωταθλητής και κυπελλούχος της ΕΠΣ Πιερίας με την ομάδα της Καρίτσας, πρωταθλητής ΕΠΣ Ηρακλείου με τον Ρούβα και κυπελλούχος Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Καρδίτσας με τον Α.Ο. Σελλάνων. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως έχει συνεργαστεί, κατά το παρελθόν, με σπουδαίους προπονητές, οι οποίοι του εμπιστεύτηκαν την θέση του άμεσου συνεργάτη τους, όπως ο Σούλης Παπαδόπουλος, κατά την θητεία του στον Ηρακλή, ο Περικλής Αμανατίδης στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Σάκης Παπαβασιλείου στον Ολυμπιακό Βόλου και ο Νίκος Θεοδοσιάδης, σε Πιερικό και Απόλλωνα Λάρισας.
Το Δ.Σ του συλλόγου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Κούρτογλου στην οικογένεια της Αγίας Άννας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του!
Προηγούμενο άρθροΒόλος: Η ομάδα «Κένταυρος» παρουσίασε το 10ο μονοθέσιό της τύπου Formula
Επόμενο άρθρο«Ο Δημήτρης Κόκοτας, δεν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης» λέει η Ματίνα Παγώνη