«Δεν μιλάμε ποτέ για έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη απάντησε η Αγγελική Ηλιάδη, για όλα όσα είχε πει για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ. Η τραγουδίστρια μίλησε, επίσης, και για το εξώδικο του αδερφού της στην εταιρεία παραγωγής που κάνει την ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

«Δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά τη γιαγιά μου. Δεν είναι ευχάριστη η κατάστασή της, αλλά είμαι πάντα σε επικοινωνία με το σπίτι και οτιδήποτε συμβεί είμαστε όλοι κοντά. Συμφωνώ με τον αδερφό μου που έστειλε εξώδικο στην παραγωγή της ταινίας «Υπάρχω».

Έχει συμβεί στο παρελθόν να έχουν γραφτεί για τη γιαγιά μου  πράγματα άκρως προσβλητικά και ψευδή βεβαίως, τα οποία είχε διαψεύσει και ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Η κίνηση που κάναμε ως οικογένεια ήταν πολύ σωστή, ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει το όνομα της γιαγιάς μου.

Μου αρέσει η Κλέλια Ρένεση που θα υποδυθεί τη γιαγιά μου. Αν υποδυόμουν εγώ τη γιαγιά μου, θα αποτύπωνα ακριβώς τι σημαίνει Καίτη Γκρέυ», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Κλείνοντας, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε: «Θέλω να πω στον κύριο Τριανταφυλλίδη, ότι δεν μιλάμε ποτέ για έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι ντροπή και αίσχος».

 

To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: Έχει συμβεί στο παρελθόν να έχουν γραφτεί για τη γιαγιά μου πράγματα άκρως προσβλητικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Παράτησαν κουνελάκια μέσα σε χαρτόκουτο έξω από κατάστημα
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 4 Ιουλίου