Η ημέρα του Κιλιάν Εμπαπέ πλησιάζει. Σε δύο εβδομάδες, στις 16 Ιουνίου, το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα ανοίξει τις εκσυγχρονισμένες πόρτες του για να φιλοξενήσει την παρουσίαση της πιο θορυβώδους, υψηλού προφίλ και παρατεταμένης…μεταγραφής στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ό,τι και να κάνει η Γαλλία στο υπόλοιπο του Euro 2024, η Ρεάλ Μαδριτης-όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS»- θα παρουσιάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ την Τρίτη 16 Ιουλίου, στο ποδοσφαιρικό του καταφύγιο-τουλάχιστον- μέχρι το 2029.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση αναμένεται να είναι εντυπωσιακή.

«Θα είναι η πιο εντυπωσιακή παρουσίαση από ό,τι έχει γίνει ποτέ με ποδοσφαιριστή», αναφέρουν οι Μαδριλένοι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα βγει στο γήπεδο, μπροστά σε 80.000 οπαδούς στο «Μπερναμπέου», φορώντας την επίσημη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για το 2024-25, με το «9» στην πλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται να εγκατασταθεί διάδρομος που θα οδηγεί από την έξοδο των αποδυτηρίων στη σκηνή της παρουσίασης. Η πορεία του Εμπαπέ κατά μήκος αυτής της πασαρέλας θα συνοδεύεται από εφέ φωτιάς, ενώ μουσικοί θα δημιουργήσουν ένα ηχητικό περιβάλλον στην είσοδό του.

«Τελετάρχης» θα είναι ο πρόεδρος των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ, έχοντας στο πλευρό του τον Πίρι (θρύλος των Μαδριλένων και επίτιμος Πρόεδρος).

Ο πίνακας αποτελέσματος με πανοραμικό βίντεο 360 μοιρών θα μεταδίδει εικόνες από την υπέροχη καριέρα του Εμπαπέ, ειδικά το Παγκόσμιο Κύπελλο που κέρδισε στη Ρωσία πριν από έξι χρόνια.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΨυχικό: Καρέ καρέ η ανάλυση του βίντεο που αποκάλυψε το in με τον δολοφόνο του 54χρονου τοπογράφου
Επόμενο άρθροΚίνα: Επιδιώκει τη μετατροπή της Σαγκάης σε ισχυρό χρηματοπιστωτικό κέντρο