Σε σαράντα προσλήψεις θα προχωρήσουν οι Δήμοι της Μαγνησίας το προσεχές διάστημα.

Δήμος Βόλου

Ο Δήμος Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», χρονικής περιόδου 2023-2024,

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα

απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Βόλου, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τοπάλη 12 Τ.Κ.:38221 Βόλος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Λευκαδίτου Αγλαίας ή κας Παφιώλη Αικατερίνης (τηλ. επικοινωνίας: 2421353287, 2421353281).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. σπουδών, το ελάχιστο της βαθμολογικής κλίμακας της αντίστοιχης κατηγορίας εκπαίδευσης.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δήμος Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού δεκαπέντε (15) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως τέσσερις {4} μήνες και όχι πέραν της λήξης της αντιπυρικής περιόδου έτους 2024, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας-πυροπροστασίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την Παρασκευή 28.06.2024 (επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην

Ιστοσελίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου) έως και την Πέμπτη 04.07.2024.

Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προκλήθηκαν από τις εκτεταμένες ζημιές από τις πλημμύρες που έπληξαν όλη την έκταση του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου λόγω της κακοκαιρίας DANIEL.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο πρόγραμμα ‘‘Διαύγεια’’, στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στον δικτυακό τόπο του Δήμου, ήτοι από 28/06/2024 έως και 04/07/2024. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης

της τελευταίας ημέρας.

Αιτήσεις που θα αποσταλούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.

Δήμος Σκιάθου

O Δήμος Σκιάθου, ανακοινώνει την πρόσληψη 7 ατόμων, με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 8 μηνών.

Δείτε εδώ

Προηγούμενο άρθροΞεκινά το Τριήμερο Εργαστήριο Ιδεών στο Βόλο από την Ομάδα «ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ»
Επόμενο άρθροΣτον Βόλο αύριο ο Υφυπουργός Ναυτιλίας