Με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και άφθονη… τροφή για σκέψη, τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, θα επιστρέψει από την Ιταλία η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών.

Στο τελευταίο παιχνίδι του για το διεθνές τουρνουά «Sardinia Cup», στο Αλγκέρο της Σαρδηνίας, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε καθαρά με 16-9 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανίας, προβληματίζοντας σε μεγάλα διαστήματα με την απόδοσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής Βλάχος άφησε σήμερα εκτός 13άδας τους Γιάννη Φουντούλη και Ντίνο Γενηδουνιά (μαζί με τον Αριστείδη Χαλυβόπουλο, που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο τουρνουά), ενώ κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος.

Απουσίες όμως είχαν και οι Ισπανοί, που έπαιξαν χωρίς τους Φελίπε Περόνε και Ρότζερ Ταούλ, ενώ ο βασικός τερματοφύλακας, Ουνάι Αγκίρε, έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Η εθνική δέχθηκε στα πρώτα λεπτά τρία γκολ στην κόντρα από τον Αλβαρο Γρανάδος και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ, χωρίς να μπορέσει ποτέ να ισορροπήσει το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «ρόχα» διατήρησε ένα προβάδισμα 2-3 τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και στην τρίτη περίοδο ξέφυγε 10-5, με διαδοχικά γκολ του Μπιέλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός άλλαξε τερματοφύλακα, περνώντας στο ματς τον Μάνο Ζερδεβά, οι διεθνείς βελτιώθηκαν αμυντικά και μείωσαν σε 11-9, με πρωταγωνιστή τον Καλογερόπουλο, αλλά η Ισπανία έκλεισε το παιχνίδι με σερί 5-0 και έφτασαν στο τελικό +7.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 3-6, 2-2, 2-3, 2-5

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γκιουβέτσης 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 3, Γκίλλας, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Παπανικολάου 2, Νικολαϊδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος.

Ισπανία (Νταβίντ Μαρτίν): Αγκίρε, Μουναρίθ 1, Γρανάδος 4, Σαναούχα 1, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 3, Φαμέρα, Καμπάνιας, Βαλς, Βαλέρα 2, Μάγιαρακ 1, Μπιέλ 3, Λόριο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος σε Βόλο κι άλλες περιοχές της Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΕνεργοποιήθηκε SILVER ALERT για την εξαφάνιση ηλικιωμένου στη Μαγνησία