Ο Παύλος Κυριακίδης, ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου τα τρία τελευταία χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Χανίων. Υπήρξε αρχηγός της ομάδας ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βόλο, συνέβη και το τραγικό γεγονός του θανάτου της συζύγου του.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο έγραψε για την αποχώρησή του από την ομάδα:

”Ήρθε η στιγμή που το ταξίδι μου στην Νίκη έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Αλέξη (σ.σ. Παπακωνσταντίνου), τον Βασίλη (σ.σ. Βενέτη) και όλη τη διοίκηση, τους ανθρώπους στα γραφεία, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, προπονητικό τιμ, συμπαίκτες και ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας για την τεράστια αγάπη και στήριξη που μου έδειξε.

Φεύγω γεμάτος από συναισθήματα για όσα έζησα και με μια πικρία ότι δεν καταφέραμε τον μεγαλύτερο στόχο της ομάδας αυτά τα χρόνια να την ανεβάσουμε κατηγορία και να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπορέσει να πετύχει αυτόν τον στόχο η ομάδα. Αφήνω μόνο φίλους στον Βόλο και μια ομάδα που μου χάρισε στιγμές που θα μείνουν για πάντα βαθιά χαραγμένες στην καρδιά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου.

Είχα την ύψιστη τιμή να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ για όλα και καλή επιτυχία ΝΙΚΑΡΑ!!!”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΗ Δανάη Μπάρκα ανέβασε κάποιες φωτογραφίες με μαγιό από τις διακοπές της στη Σέριφο και άναψε φωτιές στα σόσιαλ!
Επόμενο άρθροΕσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου 15χρονος και 65χρονη