Στο δρόμο προς τα Μελισσιάτικα, στη Νέα Ιωνία Βόλου, ακριβώς έξω από το γήπεδο, πολύ κοντά στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, απέναντι από το αμαξοστάσιο, υπάρχει μια μεταλλική κατασκευή των ΕΛ.ΤΑ, ναι υπάρχουν ακόμα ως τίτλος, όπου βρίσκονται θυρίδες πολιτών για να παραλαμβάνουν λογαριασμούς ΔΕΚΟ που αφήνει ο ταχυδρόμος, ο οποίος κάποτε μοίραζε την αλληλογραφία με το ποδήλατο και η παράδοση γίνονταν συντομότερα απ’ ο,τι σήμερα. Ομως, όπως βλέπετε στις παρακάτω εικόνες, αυτή η κατασκευή είναι διαλυμένη, εδώ και δυο μήνες τουλάχιστον, λένε οι ενδιαφερόμενοι, με αποτέλεσμα, ο ταχυδρόμος να αφήνει τους λογαριασμούς σε σπασμένες θυρίδες, προσβάσιμες σε οποιονδήποτε και πολλές επιστολές να χάνονται, σίγουρα όχι μυστηριωδώς. Υποτίθεται μάλιστα ότι οι λογαριασμοί, γράφουν και τον αριθμό της θυρίδας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ετσι, μεταξύ άλλων, λογαριασμοί καθίστανται ληξιπρόθεσμοι πριν φτάσουν στα χέρια καταναλωτών. Κατά τα άλλα τα ΕΛ.ΤΑ ουσιαστικά υπολειτουργούν και μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο υποσχέσεις περί αναβάθμισής τους!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εύλογο ερώτημα: Γιατί οι λογαριασμοί αυτοί δεν πηγαίνουν στα σπίτια των πολιτών, ή στις επιχειρήσεις τους;;; Τουλάχιστον κάποτε, που πήγαιναν στο καφενείο του χωριού ήταν περισσότερο ασφαλής η παραλαβή τους. Απαραίτητη σημείωση: Βρισκόμαστε στο 2024 της…..ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, κατά τα άλλα…….

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροAirbnb: Επτά συμβουλές για να κάνετε κράτηση αποφεύγοντας παγίδες που στήνουν απατεώνες
Επόμενο άρθροΜαίνεται η φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Στο νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες -Επιχειρούν 19 εναέρια μέσα