Σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων του ΠΑΣΟΚ μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Park στο Βόλο, ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Αρχικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο ζήτημα της ακρίβειας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ”κατάρρευση της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων”.

Είπε χαρακτηριστικά:

”Χιλιάδες πολίτες βιώνουν ένα καλοκαίρι ακρίβειας και νιώθουν ξένοι στον τόπο τους, καθώς αδυνατούν να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές. Η ακρίβεια καλπάζει στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα τρόφιμα και  την ενέργεια. Πολύ νωρίς προτείναμε στον κ. Μητσοτάκη να βάλει κανόνες στην αγορά, η οποία λειτουργεί προς όφελος των ισχυρών ολιγοπωλίων στην υγεία, τις τράπεζες, την ενέργεια και την αγορά τροφίμων. Δυστυχώς o κ. Μητσοτάκης έκανε τον τροχονόμο αυτών των συμφερόντων, με αποτέλεσμα οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι, την ώρα που η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων καταρρέει στην προτελευταία θέση στην Ευρώπη των 27. Έστω και τώρα έχει χρέος να πάρει γενναίες πρωτοβουλίες ώστε να μπουν κανόνες στη λειτουργία της αγοράς με πολλούς ελέγχους και αυστηρά πρόστιμα”.

Αναφερόμενος στην εσωκομματική πορεία προς τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι, η απόφαση ελήφθη με γνώμονα να σταματήσει η εσωστρέφεια στο κόμμα και κάλεσε όλους τους υποψηφίους προέδρους, την επομένη των εκλογών, ανεξαρτήτως του ποιος θα ηγηθεί του κόμματος, να είναι υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ανδρουλάκης από Βόλο: Εμπαιγμός για του πολίτες ο σχεδιασμός της κυβέρνησης στην ενέργεια (ΦΩΤΟ)

 

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Ανδρουλάκης από Βόλο: Εμπαιγμός για του πολίτες ο σχεδιασμός της κυβέρνησης στην ενέργεια

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ: Η απόφαση του δικαστηρίου για τα εμβόλια της Covid δεν αναδεικνύει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος
Επόμενο άρθροΣπύρος Μπιμπίλας για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: Να μην κάνουμε κρίσεις εκ του προχείρου