Μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου και του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του Δήμου, προανήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρος, απαντώντας σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Δήμο Βόλου και, μετά την έφοδο της κτηματικής υπηρεσίας σε παραλιακά καταστήματα εστίασης, για τον έλεγχο σε ξαπλώστρες και τραπεζοκαθίσματα, ”φωτογράφισε” τον Νίκο Παπαπέτρο ως υπεύθυνο για την ενέργεια.

Συγκεκριμένα ο κ Παπαπέτρος ανέφερε:

”Μόλις ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Δήμου Βόλου και ο δήμαρχος Βόλου, με την ανακοίνωσή τους, η οποία βρίθει ψευδολογιών και προσβολών, κατέστησαν τους εαυτούς τους, για άλλη μία φορά, υπόλογους ενώπιον της Δικαιοσύνης. Τους λόγους μπορούν να τους πληροφορηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης 18Ιουλίου, όταν θα μπορούν να λάβουν αντίγραφα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου της έγκλησης που θα έχει υποβληθεί. Μέχρι τότε μπορούν να «προστατευτούν» αναλόγως. Επίκειται και η επίδοση αστικών αγωγών, για τις οποίες ο χρόνος αναμονής δεν θα είναι μακρός”.

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Παπαπέτρου ήταν η εξής:

”Εχουν ξεπεράσει κατά πολύ και τα πιο ακραία όρια του πιο φθηνού και χυδαίου λαϊκισμού και πλέον καθίστανται επικίνδυνοι για την πόλη και συνολικά για την κοινωνία. Ο λόγος γι’ αυτούς που στην αρχή με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους και την παντελώς αβάσιμη  κινδυνολογία τους δυσφήμισαν και διέσυραν την περιοχή με τα δήθεν μολυσμένα νερά του Παγασητικού.
Στη συνέχεια ανώνυμα πλέον άρχισαν να “ρουφιανεύουν” επαγγελματίες του τουρισμού με τις γνωστές συνέπειες του κλεισίματος πολλών επιχειρήσεων, την απώλεια εκατοντάδων θέσεων εργασίας και την τεράστια ζημία στην τοπική μας οικονομία
Τελευταίο τους «επίτευγμα» η  επιχείρηση τρομοκράτησης των υπαλλήλων του Δήμου Βόλου ώστε να ανακόψουν και να υπονομεύσουν το δημιουργικό έργο της Δημοτικής μας Αρχής.  Εξόχως αποκαλυπτική η περίπτωση της προϊσταμένης οικονομικής υπηρεσίας, κας Βάσως Παπαδανιήλ την οποία μήνυσαν και μάλιστα ζήτησαν να διωχθεί με αυτόφωρη διαδικασία!
Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι με τέτοιες απαράδεκτες μεθοδεύσεις και πρακτικές δεν πρόκειται να αναστρέψουν την κακή έως απογοητευτική εικόνα που οι πολίτες του Βόλου έχουν δικαιολογημένα σχηματίσει γι’ αυτούς και για αυτό άλλωστε τους έθεσαν και πάλι στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Δεν τους φοβάται κανείς, είτε αιρετός, είτε υπηρεσιακός παράγων, για τον απλούστατο λόγο ότι όλα γίνονται με πλήρως νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Άλλωστε και οι ίδιοι οι Εισαγγελείς έχουν να ασχοληθούν με σοβαρά και υπαρκτά ζητήματα.
Ο Βόλος προχωρά και εξελίσσεται, απορρίπτοντας  όλους αυτούς τους γεμάτους τοξικότητα  παράγοντες, με τις  χολερικές συμπεριφορές,  όπου κυριαρχούν η μιζέρια, η κακομοιριά, το μίσος και η εκδικητικότητα.
ΥΓ. Ο γνωστός « χασοδίκης» που μέσω του βομβαρδισμού με μηνύσεις και προσφυγές ζει με την πλάνη ότι έτσι θα ικανοποιήσει τους μύχιους, και όχι πάντως ευσεβείς, πόθους του ας μελετήσει το φαινόμενο του «μπούμερανγκ» . Και αυτά που λένε για το κάρμα…”.

 

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Μπιμπίλας για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: Να μην κάνουμε κρίσεις εκ του προχείρου
Επόμενο άρθροConference League: Ο Βέλγος Λόταρ Ντοντ «σφυρίζει» τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ στον Β’ προκριματικό