Ο Αθλητικός Σύλλογος του Βόλου, «Η Αγία Άννα», ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Άγγελο Αργύρη.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
”Ο Άγγελος βρίσκεται στην Αγία Άννα από τον Ιανουάριο του 2023, κοσμώντας με την ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, παρουσία του την οικογένειά μας. Την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, ο χρόνος του σε σχέση με την ποδοσφαιρική του ενασχόληση ενδέχεται να είναι περιορισμένος, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ωστόσο θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας, βοηθώντας με την εμπειρία, την διάθεση και την σπουδαία προσωπικότητά του, όσο του επιτρέπεται και μπορεί”.
Ο ίδιος, με την επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας, δήλωσε:
«Όπως είναι γνωστό, λόγω του περιορισμένου χρόνου μου τη νέα σεζόν, θα είναι δύσκολο να ακολουθώ την ομάδα σε όλες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και να βοηθήσω.
Η Αγία Άννα, για τα δεδομένα της πόλης μας και του τοπικού μας ποδοσφαίρου, είναι μία μεγάλη ομάδα. Κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Βάσει της εμπειρίας μου, κρίνω πως ο σύλλογος λειτουργεί απολύτως επαγγελματικά. Όλα τα παραπάνω με έκαναν να αποφασίσω πως, παρά τις ανειλημμένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ για την ομάδα της Αγίας Άννας».
Να σημειωθεί ότι, την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Αγία Αννα έφτασε μια ανάσα από τη συμμετοχή της σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην τρίτη εθνική κατηγορία, κάτι που κατάφερε τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΟ σύζυγος της Σερένα Γουίλιαμς, Αλέξις Οχανιάν, διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε 89χρονη στο Βόλο