Μέσα σε συνθήκες ισχυρού καύσωνα, άλογα ήταν δεμένα σε χώρο με ξερά χόρτα, στο Καζανάκι της Νέας Ιωνίας, στη διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Θειρών. Πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν βλέποντας τα ζωντανά μέσα στον καυτό ήλιο, τις τελευταίες μέρες, ανέφεραν το θέμα στη ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΟΥ.

Σε ανακοίνωση της ομάδας αναφέρονται τα εξής:

”Τα άλογα τα’ί’στηκαν και ήπιαν νερό (ήταν πολύ διψασμένα), καθώς φιλόζωη μπήκε μέσα στο οικόπεδο (της έγινε σύσταση από την αστυνομία για την ενέργεια να μπει σε ξένη ιδιοκτησία), τους έβαλε νερό και τροφή. Ήρθε εκείνη την ώρα και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος έφερε λίγο σανό για τά’ι’σμα κι έδεσε το ένα άλογο σε υποτιθέμενο ίσκιο, όπου δεν έφτανε ούτε το φαγητό ούτε το νερό.
Εφυγε κατόπιν από το χώρο και μετά ήρθε η αστυνομία.
Εγινε καταγγελία από τη συμπολίτη μας κατά του ιδιοκτήτη, (έχουμε όλα τα στοιχεία του) και η αστυνομία θα τον καλέσει στο τμήμα”.
Είναι καλό να δείχνουμε την ανθρωπιά μας σε κάθε πλάσμα της φύσης και ιδιαίτερα στα ζώα που έχουν μόνο εμάς για να τα φροντίζουμε.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα άλογο
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΗλίας Κασιδιάρης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Κασσελάκη με την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αγνοουμένων – «Πρώτη φορά μας επισκέπτεται Έλληνας πολιτικός»