Πριν χρόνια αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά κέντρα αναψυχής για νέους και μεγάλους, με ειδίκευση στο… μπόουλινγκ. Για εδώ και καιρό όμως παραμένει απλώς ένα… ερείπιο!

Κόσμος που το επέλεγε για την διασκέδασή του μπορούσε να κάνει και άλλα πράγματα εντός του, όπως να απολαύσει τον καφέ του, το ποτό του ή ακόμη και να αγοράσει πράγματα. Ήταν διαβαθμισμένο σε ορόφους και είχε μέχρι και παιδότοπο.

Αποτελούνταν από μεγάλο προσωπικό και όταν τελικά μπήκε «λουκέτο», ήταν αρκετοί αυτοί που έμειναν χωρίς δουλειά, ενώ παίκτες μπόουλινγκ που πήγαιναν να παίξουν με τον δικό τους εξοπλισμό και τον άφηναν εντός του μαγαζιού, δεν κατάφεραν ποτέ να τον πάρουν πίσω. Έχει γίνει πολλές φορές λόγος για να μετατραπεί σε κάτι άλλο, ώστε να μην μείνει ένας τόσο μεγάλος χώρος ανεκμετάλλευτος, αλλά το μέλλον του κτηρίου παραμένει ένα άλυτο… μυστήριο!

Βρίσκεται απέναντι από το πρώην εργοστάσιο «Οινόπνευμα» στη Νέα Ιωνία και σε τίποτα δε θυμίζει μέρος για μπόουλινγκ, πλην της ταμπέλας.

Δείτε εικόνες: 

297878891 372615351706055 6108747465190946763 n

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Στις επάλξεις το Village Cinemas μετά τις καταστροφικές πλημμύρες (εικόνες)
Επόμενο άρθροΦορολογικές δηλώσεις: Αγωνιούν για την παράταση οι λογιστές – Επισήμως δεν αφήνει περιθώριο ο υπ. Οικονομικών