Καταστροφικές ήταν οι πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία «Daniel» τον περασμένο Σεπτέμβριο για χιλιάδες νοικοκυριά αλλά και επιχειρήσεις. Κάποιες από αυτές δεν άνοιξαν ποτέ ξανά, άλλες ακόμη προσπαθούν, ενώ κάποιες άλλες με πολύ προσπάθεια επανήλθαν πιο δυνατές.

Μία από αυτές είναι και το Village Cinemas, το οποίο από το Πάσχα και μετά λειτουργεί και πάλι κανονικά, σε φουλ ρυθμούς, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για να το επισκεφτεί, σε μία εποχή δύσκολη για τις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού πέρα από τις καταστροφές που έφεραν οι πλημμύρες, πλέον είναι εύκολο κάποιος να βρει μία ταινία διαδικτυακά.

Παρ’ όλα αυτά, το Village Cinemas, με πολύ κόπο, βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις.

Τα Village 4 Cinemas βρίσκονται στο εμπορικό συγκρότημα στη συνοικία Παλαιά και διαθέτουν 4 ανανεωμένες κινηματογραφικές αίθουσες υψηλών προδιαγραφών, χωρητικότητας 877 ατόμων.

Όλες οι αίθουσες είναι ψηφιακές και διαθέτουν υπερσύγχρονα συστήματα ήχου Dolby Digital Surround για άψογη ακουστική, ευκρίνεια και για τέλεια απόδοση ήχου. Οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με οθόνες μεγάλων διαστάσεων.

Η αίθουσα με δυνατότητα προβολής 3D ταινιών & HFR 3D είναι η αίθουσα 2.

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε Games σε έναν ενιαίο και καλαίσθητο χώρο.

Το εμπορικό κέντρο διαθέτει πολύ καλή πρόσβαση και σε συνδυασμό με τις χρήσεις που ενσωματώνει, αποτελεί πόλο έλξης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας των κατοίκων του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής.

Τόσο οι χώροι του εμπορικού κέντρου όσο και οι χώροι της Village είναι πλήρως προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ταινίες προβάλλονται καθημερινά σε διαφορετικές αίθουσες και ώρες, ενώ πληροφορίες αναλυτικά μπορείτε να βρείτε και στο site του Village, κλείνοντας ακόμη και το εισιτήριό σας διαδικτυακά.

 

 

Προηγούμενο άρθροΑνανέωσε και έγινε αρχηγός της Ρεάλ ο Μόντριτς
Επόμενο άρθροΒόλος: Γνωστό πρώην μαγαζί για μπόουλινγκ παραμένει ερείπιο (εικόνες)