Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο στόχαστρο Τούρκων εθνικιστών με την απόφασή της να ακυρώσει συναυλία της στο Τσεσμέ της Σμύρνης γιατί οι διοργανωτές αποφάσισαν να αναρτήσουν πανό με το πρόσωπο του Κεμάλ Αττατούρκ, πίσω από τη σκηνή. Εκτός από την τραγουδίστρια, επιθέσεις δέχτηκαν ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης και η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη.

Αλλά φαίνεται πως οι εμετικές «κραυγές» και επιθέσεις κάποιων ανεγκέφαλων δεν απασχολούν ούτε τη Δέσποινα Βανδή ούτε και τους δικούς της ανθρώπους. Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, χωρίς… λόγια, ανέβασε ένα βίντεο στόρι στο Instagram, που δείχνει τη μητέρα της στο πλοίο, χωρίς όμως να αποκαλύπτει που πηγαίνουν.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Μελίνα Νικολαΐδη θέλησε να εκφράσει και δημόσια τη στήριξη και την αγάπη της προς τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή μετά τα όσα συνέβησαν στο Τσεσμέ της Σμύρνης.

Μητέρα και κόρη έχουν πολύ ισχυρό δεσμό και περνούν πολύ χρόνο μαζί, σε κάθε ευκαιρία που έχουν. Και μετά τα όσα έγιναν, ένα ταξίδι με την Μελίνα ίσως είναι για τη Δέσποινα Βανδή ο καλύτερος τρόπος να αφήσει πίσω της τα όσα έγιναν στην Τουρκία.

Η γνωστή τραγουδίστρια επρόκειτο να δώσει συναυλία στο Τσεσμέ στην Τουρκία το βράδυ της Τετάρτης (17.07.2024). Όταν είδε ότι μαζί με την τουρκική σημαία, οι διοργανωτές είχαν κρεμάσει ένα πανό με το πρόσωπο του Κεμάλ Ατταρούκ, η Δέσποινα Βανδή ζήτησε να κατέβει.

Οι διοργανωτές αρνήθηκαν και η Ελληνίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει τη συναυλία, να αποχωρήσει από το χώρο και από την Τουρκία.

«Μπήκαν μέσα στα καμαρίνια 8 μαυροφορεμένα άτομα και πέταγαν τους μουσικούς μας έξω. “Άιντε, άιντε” τους φώναζαν και τους έδιωχναν», περιέγραψε στο newsit.gr στενή συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚτηματολόγιο: Πάνω από 400 επιθέσεις σε 5 μέρες, λέει το υπουργείο – «Σουρωτήρι για τους χάκερ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 19 Ιουλίου