Άνοιξε ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, καθώς τη Δευτέρα ο Βούλγαρος διεθνής άσος αποδεσμεύτηκε -μαζί με τον Τζαβόν Φρίμαν-Λίμπερτι- από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ πλέον μπήκε στη λίστα των ελεύθερων παικτών (σσ. waive list) και, αν στις επόμενες 48 ώρες δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την απόκτησή του από άλλη ομάδα του ΝΒΑ, τότε θα εγκαταλείψει το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου για να φορέσει και πάλι τα «ερυθρόλευκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί αφού άπαντες γνωρίζουν την επιθυμία του να αποχωρήσει από τις ΗΠΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες έχουν δώσει τα χέρια με τον Βεζένκοφ για συμβόλαιο διάρκειας 4+1 ετών, με τις απολαβές του παίκτη σε βάθος πενταετία να φτάνουν τα 20 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Στην πρώτη και -μοναδική, όπως όλα δείχνουν- σεζόν του στο ΝΒΑ ο MVP της Euroleague του 2023 αγωνίστηκε σε 42 ματς με τους Σακραμέντο Κινγκς και μέτρησε κατά μέσο όρο 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανταλλάσουν φιλιά με φόντο το απέραντο γαλάζιο 
Επόμενο άρθροΑκτοπλοϊα: Καθυστερήσεις, μηχανικές βλάβες και ατυχήματα «πληγή» στον τουρισμό