Διατηρούνται οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες και την Δευτέρα, και ο Βόλος θα “ψηθεί” στους 38 βαθμούς κελσίου. Την Τρίτη δεν προβλέπεται για τον Βόλο υποχώρηση της θερμοκρασίας. Η Μαγνησία και την Δευτέρα παραμένει σε υψηλή επικινδυνότητα για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Στην υπόλοιπη χώρα:

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα. Το μεσημέρι – απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί, έως 6 μποφόρ στα νότια πελάγη. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, θα φτάσει τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 40-41 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 26 έως 39 με 40 βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 25 έως 38 βαθμούς.

Προηγούμενο άρθροΑνδρομάχη: Το τρυφερό βίντεο στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει
Επόμενο άρθροΛήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων