Βαθιά θλίψη και οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο του συντρόφου του Χρήστου Ποζαπαλίδη εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας.

Ο Χρήστος Ποζαπαλιδης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ήταν εκλεγμένος για αρκετά χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιό του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Μαγνησίας.

«Στο πρόσωπο του συνταξιουχικό κίνημα της Μαγνησίας έχασε έναν ακούραστο αγωνιστή που με την στάση του στη ζωή ήταν ταγμένος στην καθημερινή δράση των συνταξιούχων. Δεν είχε λείψει από καμία κινητοποίηση, πάντα συνεπής και ακλόνητος στην υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων και αγώνων των συνταξιούχων και των εργαζομένων της περιοχής συμμετέχοντας στους πολύμορφους αγώνες του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Ένας γνωστός αγωνιστής μιας λαϊκής συνοικίας της Νεάπολης που πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις και την οργάνωση των αγώνων κατά εγκατάστασης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στις πυκνοκατοικημένες γειτονιές στην Νεάπολη και των Αγίων Αναργύρων.

Στην άσβεστη μνήμη του δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα του για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων.

Και εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του», σημειώνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας καλεί τους συναδέλφους του και φίλους να παραβρεθούν στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Νεαπόλεως Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΕκκληση για λήψη μέτρων από τους εκπαιδευτικούς για την ομαλή έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς
Επόμενο άρθροΡασοφορία νέου Μοναχού στην Μητρόπολη Δημητριάδος (εικόνες)