Από την Πέμπτη 18 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη έως και τις 29 Αυγούστου 2024, σε ενότητες του Δήμου Βόλου  πραγματοποιούνται κινηματογραφικές προβολές ταινιών με επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου,  με ταινίες α’ προβολής αγαπημένες από το κοινό. Πέραν της υπηρεσίας προβολής, ο Δήμος Βόλου διαθέτει 250 καθίσματα ανά προβολή, συν τις φουσκωτές πολυθρόνες που είχαν «κλέψει τις εντυπώσεις» στις προβολές που πραγματοποιούσε ο Δήμος από το 2017 έως και το 2019, προ της πανδημίας. Οι ταινίες είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες, ενώ η έναρξη των προβολών πραγματοποιήθηκε στις 18/7, στο πάρκο πλησίον της παιδικής χαράς του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο με παιδική ταινία.

Η επόμενη κινηματογραφική ταινία θα προβληθεί στις Αλυκές, στην περιοχή της παραλίας παράλληλα με το πάρκο της οδού Λεμάν στις 9.00 το βράδυ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

«ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3», Κωμωδία, Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ

Αλυκές παραλία, Αγριά παραλία

Η.Π.Α., 2023, Εγχρωμο

  • Παραγωγή: Γκάρι Γκέτσμαν, Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον
  • Σκηνοθεσία: Νία Βαρντάλος
  • Σενάριο: Νία Βαρντάλος
  • Φωτογραφία: Μπάρι Πίτερσον
  • Μοντάζ: Ανέτ Ντέιβι, Κρεγκ Χέρινγκ
  • Μουσική: Στέφανι Οικονόμου
  • Πρωταγωνιστούν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Λούις Μάντιλορ, Αντρεα Μάρτιν, Αλέξης Γεωργούλης
  • Διάρκεια: 92 λεπτά

Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτριας, Νία Βαρντάλος, η παγκόσμια επιτυχία «Γάμος αλά ελληνικά», επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Η ταινία αφορά στα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο από αγάπη, αναποδιές και ανατροπές.

Στην τρίτη ταινία της σειράς, η Τούλα και ο Ιαν παραμένουν παντρεμένοι. Νέος σταθμός στις περιπέτειές τους, ένα ταξίδι στην Ελλάδα, όπου εκτός από την επανασύνδεση με τους συγγενείς, η Τούλα ελπίζει να εντοπίσει τους φίλους του πατέρα της που έφυγε απ’ τη ζωή.

Προηγούμενο άρθροΓιατί η μείωση της τιμής του ελαιολάδου στο χωράφι δεν περνά στο ράφι
Επόμενο άρθροΆγιο Όρος: Στοιχεία για το σχέδιο επέμβασης ζητεί η Ιερά Κοινότητα από την ΕΛ.ΑΣ