Στη χώρα μας σημειώνονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες περίοδοι με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Λόγω της επέλασης του κύματος του κάυσωνα η ΤΟΜΥ Ιωλκού, πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης – συμβουλευτικής σχετικά με τα μέτρα προστασίας και τις πρώτες βοήθειες  για τον καύσωνα προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική έκθεση στη ζέστη και να προληφθεί.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρο της ΤΟΜΥ Ιωλκού από τις 15/7, ημέρα Δευτέρα έως 19/7 ημέρα Παρασκευή, και κατά τις ώρες 9:00 – 13:00 π.μ. από την Συντονίστρια Ιατρό  – Θέου Ζωή, τη Νοσηλεύτρια Τσιάμη Αναστασία, τις Επισκέπτριες Υγείας Ζαφείρη Αντωνία, Μαλλιαρού Δέσποινα και την Κοινωνική Λειτουργό Αθανασάκη Μαριαλένα.

Παράλληλα με την ενημέρωση και την συμβουλευτική έγινε και διανομή έντυπου υλικού στους συμμετέχοντες. Η δράση απευθύνθηκε σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 24210-44027.

Οι δράσεις /παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2021-2027 του Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Προηγούμενο άρθροΟι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα
Επόμενο άρθροΠροκάλεσε μεθυσμένος τροχαίο στο κέντρο του Βόλου