Για μια ακόμα φορά, ”άναψαν τα αίματα” στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιουλίου, με την πολιτική και όχι μόνο, κόντρα, να χτυπάει κόκκινο.

 

Ο κ. Μπέος είπε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον κ. Παπαπέτρο: ”Είναι δυνατόν να ζητάς αυτόφωρη διαδικασία για μια εργαζόμενη του δήμου Βόλου με δύο παιδιά; Ο κόσμος έμαθε ποιοι είστε. Ό,τι μηνύσεις και προσφυγές θέλεις κάνε στο πρόσωπο μου κι άσε τους υπαλλήλους ήσυχους να κάνουν τη δουλειά τους”.

Βέβαια, κυριάρχησαν…..προσφιλείς φράσεις από μέρους του δημάρχου όπως, ”ποιος είσαι ρε…….νούμερο, ε, νούμερο”, ”αν ανοίξεις το στόμα σου, ή, θα χασμουρηθείς, ή, θα πεις μ@λ@κίες. Εγώ τις μ@λ@κίες ούτε θα τις ακούσω, ούτε θα τις απαντήσω”. Στο σημείο αυτό ο δήμαρχος αποσύρθηκε από την αίθουσα εν μέσω ειρωνικών χειροκροτημάτων.

Ο κ. Μπέος επιτέθηκε σε δημοτικούς συμβούλους που, όπως είπε, ”επανειλημμένα βιντεοσκοπούν αποσπάσματα των δημοτικών συνεδριάσεων και τις αναρτούν στα κοινωνικά δίκτυα”.

Ο δήμαρχος ”απαγόρευσε” τη βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων χωρίς άδεια, εξαιρώντας μόνο τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην αίθουσα. Στην τοποθέτηση αυτή αντέδρασαν, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Φωτεινή Κοκκινάκη και ο επικεφαλής Νίκος Παπαπέτρος.

Στην αίθουσα δημιουργήθηκε ένταση, με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θάνο Θεοδώρου, να επιχειρεί να επαναφέρει την τάξη.

Στη συνεδρίαση κατατέθηκαν 7 ερωτήσεις προς τη δημοτική αρχή που αφορούν, μεταξύ άλλων, το ”Νόμο της Μυκόνου”, το Κοιμητήριο Νέας Ιωνίας, τις σχολικές καθαρίστριες, το δρόμο προς το Μαλάκι και τους κάδους απορριμμάτων.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΗ Σελίν Ντιόν θα πει ένα τραγούδι στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και θα πάρει 2 εκατ. δολάρια
Επόμενο άρθρο75χρονος κινδύνεψε να πνιγεί σε παραλία του Βόλου-Τον έσωσε ο ναυαγοσώστης