Σε συμφωνία με τον 33χρονο Ισπανό δεξιό μπακ Ούγκο Μάγιο για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων ήρθε ο Άρης και άμεσα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και για τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών.

Ο πολύπειρος δεξιός οπισθοφύλακας πέρασε το συντριπτικό μέρος της καριέρας του στη Θέλτα στην οποία αγωνίστηκε για περίπου 13 χρόνια έχοντας συνολικά 449 συμμετοχές με 12 γκολ και 28 ασίστ με αφετηρία τη σεζόν 2009-10 έως και την αντίστοιχη 2022-23.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος της συγκεκριμένης σεζόν μετακόμισε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ όπου ο ρόλος του ήταν αρκετά περιορισμένος με 20 συμμετοχές και τελευταίο παιχνίδι αυτό απέναντι στη Φλουμινένσε στις αρχές του Ιούλη.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλήθος παραστάσεων, ο οποίος μάλιστα πέρασε και από τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του. Οι συμμετοχές του στο Πρωτάθλημα της La Liga ξεπερνούν τις 300. Ο Ούγκο Μάγιο αποκτήθηκε με σκοπό να καλύψει το κενό του Μόζες Οντουμπάτζο καθώς αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Για την ακρίβεια, σε 370 παιχνίδια έπαιξε ως δεξιός μπακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤην μνήμη της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου εορτάζει η Εκκλησία
Επόμενο άρθροΝα χρησιμοποιούνται ντόπιοι φωτογράφοι στις ορκωμοσίες ζητά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου