Στα δικαστήρια του Βόλου κατέληξε ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο που διαδραματίστηκε το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής 21 Ιουλίου, σε σπίτι της πόλης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 62χρονος που ζει στη Γερμανία, είχε έρθει να δει την 25χρονη κόρη του και γυρίζοντας στο σπίτι μεθυσμένος, της επιτέθηκε φραστικά με βρισιές κι απειλές. Η κόρη έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει με τη μητέρα της σε χωριό του Πηλίου. Μετά από λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη που η κόρη ξαναπήγε στο σπίτι, λογομάχησαν και πάλι κι ο πατέρας φέρεται να έβρισε και πάλι την κόρη του ενώ την έπιασε από το λαιμό απειλώντας τη ζωή της. Φωνάζοντας βοήθεια προσέτρεξε ο αδελφός της, που διαμένει σε διπλανό σπίτι. Στο δικαστήριο η 25χρονη εμφανίστηκε φορώντας ιατρικό κολάρο.

Ο κατηγορούμενος είπε για το επεισόδιο της Κυριακής, ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται τι έγινε. Όσον αφορά στο επεισόδιο της Πέμπτης ανέφερε ότι, ζήτησε από την κόρη του να μιλήσουν, εκείνη τον έφτυσε και τον γρατζούνισε στο σώμα, ενώ αρνήθηκε ότι την έπιασε από το λαιμό, παραδεχόμενος ότι την απώθησε με τα χέρια του.

Ο 62χρονος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών, εκ των οποίων θα εκτίσει τους 6 μήνες και το υπόλοιπο της ποινής αναστέλλεται για 3 χρόνια, ενώ η έφεση αποφασίστηκε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη κι έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΚυβερνητικά στελέχη για υποκλοπές: Ουδέν σχόλιο – Η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη
Επόμενο άρθροΟνόματα εισαγομένων από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Μαγνησίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση