Ο Σύλλογος Κριθαριάς και Πλάκες Βόλου, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνει την προσεχή Τρίτη 30 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, φιλανθρωπική, πολιτιστική εκδήλωση στο γήπεδο Κριθαριάς με τον Μπάμπη Στόκα και το επιτελείο του, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς, ενώ η είσοδος του κοινού θα είναι ελεύθερη.

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχουν επίσης, 7 παραθαλάσσιοι σύλλογοι, που είναι οι εξής: Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαράθου «Νηρηίδες», Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Στεφάνου Βόλου, Σύλλογος Εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου «Η Οξυά», Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος», Σύλλογος Νέας Αγχιάλου «Φιλοπρόοδος», Εξωραϊστικός Σύλλογος Βελανιδιάς «Αγία Κυριακή» και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Χρυσής Ακτής Παναγιάς».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μαζευτούν χρήματα από δώρα  που έχουν συγκεντρώσει οι σύλλογοι και θα κληρωθούν στην εκδήλωση για να δοθούν στους πλημμυροπαθείς της Μαγνησίας που επλήγησαν από τις  δύο  θεομηνίες Daniel & Elias.

Το catering κτήμα Κωστοπούλου θα πλαισιώσει τον όμορφο χώρο του γηπέδου της Κριθαριάς, καθώς θα προσφέρει σε προσιτές τιμές πλούσια εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά για τους παρευρισκόμενους.

Ο Μπάμπης Στόκας είναι Έλληνας τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός. Συμμετέχει ως τραγουδιστής, αλλά και στιχουργός – συνθέτης αρκετών τραγουδιών των Πυξ Λαξ, ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, του οποίου αποτελεί ιδρυτικό μέλος μαζί με τον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς και τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Λίγο πριν από την είσοδο στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχουν 2 ελεύθερα πάρκινκ  και 2 άτομα για την τακτοποίηση των οχημάτων. Κατά την εκδήλωση θα γίνουν και διάφορες απονομές.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΗ συνταγή για να φτιάξετε την τέλεια ιταλική πίτσα
Επόμενο άρθροΣύλληψη άνδρα στη Σκιάθο για καταπάτηση αιγιαλού