Το ΕΑΚ Βόλου είναι ένα ιστορικό γήπεδο. Χτίστηκε το 1962 και σ’ αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε μεγάλες στιγμές στο παρελθόν. Το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου, ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε την άποψη ότι, πρέπει να γκρεμιστεί γιατί δεν το χρησιμοποιεί κα΄ποια ομάδα!!

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Βόλου:

”Άποψή μου είναι και είναι ένα θέμα που θα το συζητήσουμε πολύ σύντομα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το συγκεκριμένο γήπεδο πρέπει να γκρεμιστεί. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Ούτως η άλλως δεν υπάρχει στατικότητα, είναι πάνω από 60-70 χρόνια γήπεδο, οι χώροι είναι σε άθλια κατάσταση και δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει.

Αυτός ο χώρος για μένα είναι ένας χώρος άθλησης και πρασίνου που θα διαμορφώσουμε αν κι εφόσον αποφασίσουμε να γίνει τέτοιος χώρος, διαφορετικά πρέπει να βρούμε τα κονδύλια αυτά που θα αναβαθμίσουν το ΕΑΚ στο σύνολο. Από την άλλη πλευρά για ποια ομάδα; Υπάρχει καμία ομάδα στην πόλη που χρειάζεται αυτό το γήπεδο”;

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠαρίσι 2024: (Ποδηλασία Πίστας): Θρίαμβος της Μ. Βρετανίας στο ομαδικό σπριντ γυναικών – «Κατέρριψε» τρεις φορές το παγκόσμιο ρεκόρ!
Επόμενο άρθροΚρουαζιερόπλοιο με περισσότερα από 500 άτομα στο λιμάνι του Βόλου