Δεν ικανοποίησε και μοιραία έχασε ο Βόλος στο παιχνίδι με τη Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας 5 Αυγούστου στο πανθεσσαλικό, στο ξεκίνημα του τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Μεσοεπιθετικά η ομάδα του Βόλου ήταν πολύ….λίγη. Φαίνεται πάντως ότι, λίγες μέρες πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, οι κυανέρυθροι δεν είναι έτοιμοι να ριχτούν στη δύσκολη μάχη.

Μέχρι το 25ο λεπτό η Λαμία είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, πιέζοντας ψηλά και δημιουργώντας ευκαιρίες. Στο 26΄ από εκτέλεση, ο Κορέα με κεφαλιά, χωρίς πίεση, έστειλε τη μπάλα άουτ από κοντά, για την πρώτη ευκαιρία του Βόλου.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν φάσεις νωρίς, αλλά, στο 59′ μπήκε ως αλλαγή ο Φουρτάδο, ο οποίος με υπέροχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 62′, σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα για τη Λαμία.

Ο Βόλος πίεσε μετά το 70′, αλλά, δεν άλλαξε κάτι ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μίλετιτς, Τσοκάνης, Κορρέα, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Τριανταφύλλου, Μύγας, Σμέλερς, Ασεχνούν, Κόσζτα.

Έπαιξαν και οι: Bιγιαφάνες, Άλτμαν, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Τερεζίου, Αντράντε, Γυφτομήτρος, Κορνέζος, Δοϊρανλής, Νούνιεζ, Μέκιτς, Γιαννούτσος, Γκουίντο, Βλαχομήτρος.

Έπαιξαν και οι: Ντεντάκης, Αθανασακόπουλος, Φουρτάδο, Σουρδής, Νικολόπουλος Τσιάκας, Λέικ, Σιμόνι, Βιτλής, Καψάλης.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΓιατί μειώθηκαν οι πωλήσεις των… μπέργκερ;
Επόμενο άρθροΧάλκινος με 5,90 ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ του Παρισιού-Συγχαρητήρια από τον Αλέξανδρο Με’ι’κόπουλο