Νικητής στον μικρό τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά για το Ορφανοτροφείο Βόλου, που διοργανώθηκε στο πανθεσσαλικό στάδιο αναδείχθηκε ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου.

Σκόρερ για τον Βόλο ήταν ο νεαποκτηθείς Βιγιαφάνιες, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 77′ με σουτ από κοντά, αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Γκλάβσιτς.

Ο Βόλος ήταν πιο επιθετικός, με φανερές αδυναμίες στο τελείωμα φάσεων, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τη Νίκη, η οποία είναι στην αρχή της προετοιμασίας της και ήταν φυσικό να εμφανίσει σχετική κόπωση μετά το 60′.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μύγας (82′ Τάχατος), Τσοκάνης (66′ Ασλανίδης), Σμέλερς (66′ Δόσης), Κορρέα, Καλογερόπουλος, Κόμπα, Γκλάβτσιτς (82′ Άλτμαν), Ασεχνούν, Βιγιαφάνιες, Κόσζτα (66′ Λυκουρίνος).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Σούλης (46′ Τσέλιος), Βλάχος (78′ Γκανσιέρ), Κούφας, Οικονομόπουλος (66′ Αρίας), Ξανθόπουλος (86′ Κουτσιμπάνας), Σαλαμούρας (61′ Κωστόπουλος), Τσιλιγγίρης (81′ Καπέρδας), Λίταινας (78′ Γελαρδάκης), Σμέρμπεκ (71′ Δούμτσης), Βερνάρδος (51′ Σπυρίδης), Φαλαγιέ (57′ Τζιώρας).

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας
Επόμενο άρθροΗ Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας βοηθάει στο κολύμπι άτομα με κινητικές δυσκολίες