Την Παρασκευή 09/08/2024 στελέχη του Ξενώνα Αστέγων Βόλου επισκέφθηκαν τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου στο πλαίσιο πραγματοποίησης συνάντησης δικτύωσης με στόχο την ενημέρωση για τη λειτουργία και τις δράσεις του ξενώνα, τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη των ατόμων που φιλοξενούνται στη δομή. Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου εκπροσωπήθηκε από τις κυρίες Βαρβάρα Ιτούδη, Διοικητικό/Οικονομικό Υπεύθυνο, και Χαρίκλεια Βασιλειά, Νοσηλεύτρια της δομής. Αντίστοιχα το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νικόλαο Ευαγγελινό καθώς και από το Σύμβουλο κ. Νικόλαο Φράγκο.

Κατά τη συνάντηση τα στελέχη του Ξενώνα Αστέγων αναφέρθηκαν στις προϋποθέσεις ένταξης στη δομή, τη δυναμικότητα αυτής καθώς και στη στελέχωση του. Επιπλέον έγινε εκτενής ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχονται σε υλικό, κοινωνικό, υγειονομικό και εργασιακό επίπεδο στους φιλοξενούμενους της δομής, για την υποστήριξη που λαμβάνουν από τους τοπικούς επιστημονικούς και επαγγελματικούς συλλόγους της περιοχής καθώς και τις ανάγκες των φιλοξενουμένων που προσπαθούν να καλύψουν με τη συνδρομή αυτών.

Αντίστοιχα οι εκπρόσωποι του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου ενημέρωσαν τις κες Ιτούδη και Βασιλειά για την ιστορία αυτού από την ίδρυση του έως σήμερα, για τον ανανεωμένο και πολυπληθή στόλο που διαθέτει πλέον, για τις περιοχές που εξυπηρετεί αλλά και για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό της περιοχής.

Ο Ξενώνας Αστέγων του Δήμου Βόλου (Συνεχιζόμενη δράση) συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+) στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» Άξ.Πρ. 4Β – Δράσεις ενίσχυσης της Κοινωνικής Συνοχής και αντιμετώπισης της φτώχειας, με κωδικό ΟΠΣ 6003250. Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2421091614.

Προηγούμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 70χρονου στο Βόλο
Επόμενο άρθροΚεραμίδι Μαγνησίας: Τελευταίο αντίο σε ηλικιωμένο άνδρα