Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού -Αθλητικού και Αλιευτικού Συλλόγου Κριθαριάς-Πλάκες Βόλου Ν.Μαγνησίας “Ο ΝΕΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ” προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς ενημερωμένα, σε Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 21 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του Συλλόγου στον οικισμό της Κριθαριάς Βόλου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει στον ίδιο άνω τόπο ,την ίδια ημερομηνία, μια ώρα αργότερα, ανεξαρτήτως απαρτίας.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1. Ενημέρωση των μελών από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για τα όσα έγιναν από τον Αύγουστο του 2023 μέχρι σήμερα (διοικητικός απολογισμός).

2.Παρουσίαση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής που αφορά τον οικονομικό απολογισμό έτους 2023-2024 και τον οικονομικό προϋπολογισμό 2024,από μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής.

3.Έγκριση από το σώμα, του οικονομικού απολογισμού έτους 2022-2023 και του οικονομικού προϋπολογισμού έτους 2024 – απαλλαγή των μελών του Δ.Σ.

4.Συζήτηση με τα μέλη του Συλλόγου. Αιτήματα και τρόποι επίλυσης προβλημάτων που αφορούν τους δύο Οικισμούς, Κριθαριά και Πλάκες και τη διοικητική λειτουργία του Συλλόγου.

5.Λήψη απόφασης για νομικές ενέργειες για τη λύση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος 7,5 στρεμμάτων του οικισμού Κριθαριάς.

6. Ενημέρωση σχετικά για την αναδιάρθρωση των μελών του Δ.Σ.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΙνδία: Παραιτούνται οι τραπεζίτες λόγω της αφόρητης εργασιακής πίεσης
Επόμενο άρθροΔήμος Λαρισαίων: Μικρά και χρήσιμα μυστικά για τη χρήση των ηλεκτρικών ποδηλάτων