Ο Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Επαγγελματιών Τσαγκαράδας διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου μια μουσική βραδιά για τα μονοπάτια της Τσαγκαράδας!
Ο Θοδωρής Κοτονιάς παρέα με τη Σαββέρια Μαργιολά και το μουσικό τους σχήμα θα υποδεχτούν τον κόσμο στο προαύλιο του ιστορικού τοπόσημου της Τσαγκαράδας, το Νανοπούλειο Δημοτικό Σχολείο, με έντεχνα και παραδοσιακά ηχοχρώματα.
Εδώ κι ένα χρόνο ο Σύλλογος σε συνεργασία με Εθελοντές, Τοπική Κοινότητα και Δήμο, έκανε τα πρώτα βήματα για ν’ αποκατασταθεί και αναδειχθεί αυτός ο φυσικός πλούτος της Τσαγκαράδας, ενώ οι βροχές του Σεπτεμβρίου ανέδειξαν ακόμα περισσότερο την ανάγκη φροντίδας και συντήρησης των μονοπατιών του χωριού.
Έχει γίνει αποκατάσταση σε κάποια από τα καίρια σημεία που επλήγησαν το φθινόπωρο, ενώ καλντερίμια και μονοπάτια σε μήκος περίπου 15 χλμ έχουν καθαριστεί και ανανεώνεται σταδιακά η σήμανσή τους.
Η ανάπτυξη αυτού του δικτύου καλντεριμιών και μονοπατιών αποτελεί έναν στρατηγικό σχεδιασμό για τη μελλοντική αναπτυξιακή πορεία του χωριού.
Είμαστε ακόμη στην αρχή και πολλά πρέπει να γίνουν, όμως ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός έχει ήδη αρχίσει να συγκροτείται και το νερό έχει μπει στο αυλάκι!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "MIA ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21:30 ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΒΒΕΡΙΑ -ΚΟΤΟΝΙΑΣ ΜΑΡΓΙΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑΣ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΒΟΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΚΕΧΑΙΔΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ: "ΑΠΑΛΟΥ"' & "ΑΛΕΚΑΣ" ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: PARALOS all day bar ΧΟΡΗΓΟΣ TIMH ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 13 € TAMEIO 15€ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑΣ Β.Σ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ"
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 15 Αυγούστου
Επόμενο άρθροΠέθανε η πολυβραβευμένη ηθοποιός Gena Rowlands σε ηλικία 94 ετών – Πρωταγωνίστησε στο «Notebook»