Στον Εισαγγελέα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκε χθες ένας 55χρονος κάτοικος Βόλου για επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ επιβαίνοντας στο δίκυκλο του ο 55χρονος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, παραβίασε αρκετούς ερυθρούς σηματοδότες, πηγαίνοντας ανάποδα σε οδούς και δεν σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας στην διασταύρωση των οδών Μ. Μερκούρη και Αγ. Νεκτάριου. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη από περιπολικά της τροχαίας, η οποία κράτησε παραπάνω από μια ώρα, διατηρώντας την ίδια απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά μετατρέποντας τον εαυτό του σε δημόσιο κίνδυνο για ξένα πράγματα, περιουσίες και ανθρώπους.

Σύμφωνα με το ποινικό του μητρώο ο 55χρονος επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά τα τελευταία 17 χρόνια, μια με δυο φορές τον χρόνο. Επιπλέον, κατά τον έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 3,6 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε και ληφθηκε δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις.

Τέλος ο 55χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για την Πέμπτη 22/08/2024 και ώρα 13:00 καθώς και δημόσιο συνήγορο καθώς είναι άνεργος.

Προηγούμενο άρθροΘλίψη στο Βόλο-Πέθανε γνωστός οδοντοτεχνίτης
Επόμενο άρθροGolden Visa: Οι περιοχές «φιλέτα» και τα συμβόλαια από τα μπετά