Επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στο πάρκο των Αγ. Αναργύρων. Μάλιστα κλήθηκε η αστυνομία και το ασθενοφόρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της “Θ”, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός και χειροδικίες ενώ απειλήθηκαν  με μηνύσεις νεαροί, φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα περίπου 20 νεαροί ανάμεσά τους και ανήλικοι φέρεται να προκαλούν φασαρίες στη γειτονιές με βανδαλισμούς και ζημιές αλλά και με διατάραξη ησυχίας. Έτσι και χθες το βράδυ, νεαροί άρχισαν να φωνάζουν ξεσηκώνοντας τη γειτονιά. Μάλιστα κάποια στιγμή, φέρεται να προκάλεσαν και ζημιές σε ιδιωτική επιχείρηση. Γείτονες ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη, κι όταν έφτασε στην επιχείρησή του υπήρξε έντονος διαπληκτισμός με άλλα τρία άτομα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και χειροδικίες και ένα νεαρό άτομο δέχθηκε χτύπημα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Μάλιστα, στο σημείο μετέβησαν δύο περιπολικά της αστυνομίας και δύο μηχανές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Απειλήθηκαν μηνύσεις μεταξύ των εμπλεκομένων χωρίς να υποβληθούν μέχρι αυτή την ώρα, ενώ σύμφωνα με πηγές και μαρτυρίες δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία καλείται στη συγκεκριμένη περιοχή για φασαρίες μεταξύ νεαρών.

 

Πηγή: Θεσσαλία

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι – «Τρία ερωτήματα χρήζουν απάντησης»
Επόμενο άρθροΚλήσεις για κοπές δέντρων από την Πυροσβεστική σε περιοχές του Βόλου